Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Rigeligt med regn

Det fortsætter jo. Tidligere mødte jeg en mand, som havde købt en lille benzinpumpe, der kunne tømme renden (som vi kan kalde “Vejby Å” selv om det er en rende, der blev gravet for flere hundrede år siden for at afvande nogle områder hvor der nu er idræt og skole).

Jeg har ikke mødt manden igen, og renden er fuld efter bare almindelig regn. Kommunen har nægtet at gøre noget ved det – men der var dog nogle afløb ved banen, som blev undersøgt og rettet fornylig fordi de var skredet sammen. Men det er ikke nok til at afvande området.

Lodsejeren var ked af at de æbletræer, han havde plantet, gik ud fordi rødderne rådnede.

Advertisement

Written by Donald

Wednesday, February 12, 2020 at 13:06 GMT+0000

Posted in Vandbyggeri

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det er et stort problem, at kommunerne ikke tager deres vedligeholdelsespligt alvorligt og at nogle samtidig opfatter den totale oversvømmelse som en paradisisk tilstand.
  Er der ikke et vandlaug i jeres kommune, I kan henvende jer til og få fakta tilsendt angående netop jeres vandløbs vedligeholdelseskrav?
  Hvis ikke der er en arrig foxterrier eller to til at bide kommunen i haserne med faglige fakta og juridiske ditto om netop jeres vandløb, ender det hele i ingenting i forhold til vedligeholdelse.

  natural2222

  Saturday, February 15, 2020 at 15:19 GMT+0000

  • OK det er nok rigtigt at man er nødt til at presse på. Ejeren var glad hvis jeg ville støtte hans krav om reparation og forbedring – men det hjalp kun en smule. Kommunens tekniske afdeling henviser til vandforsyningen. Jeg kan sådan set godt forstå at de har travlt. Det er et stort område.

   Men jeg vil prøve en gang til.

   Donald

   Saturday, February 15, 2020 at 21:55 GMT+0000

 2. Var det ikke smartere med en vand-pumpe? 🙂 🙂 🙂

  AagePK

  Saturday, February 15, 2020 at 20:23 GMT+0000

  • Oh ja! Jeg skulle have skrevet en benzindrevet pumpe!
   🙄 😀 😀 😀

   Donald

   Saturday, February 15, 2020 at 21:57 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: