Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

BOPA Plads

Gad vide om de unge mennesker på Østerbro ved hvorfor den hedder BOPA plads og hvorfor caféen hedder BOPA, iøvrigt med udmærket mad. Jeg måtte dog selv tørre noget øl op som foregående gæst havde spildt på bordet.

Interieur

Min gamle bekendt var ikke at finde, heller ikke her

Jeg havde ringet. Jeg var forbi huset, ringede på, der blev svaret med døråbning, gik op til 2. og 3. sal, bankede på – der stod ikke noget på døren og ingen åbnede, jeg tænker “han er måske død”.

Så gik jeg til Bopa Café i håb om at han måske ringede. Men jeg var på vej hjem før han ringede og jeg kunne ikke tage telefonen, fordi jeg kørte bil. SÅ jeg måtte vente og ringede igen, sendte en SMS. Mon han lever? Var det en art dødsbo-oprydder, der svarede? Må prøve igen.

Written by Donald

Monday, January 27, 2020 at 12:08 GMT+0000

Posted in Blogosofi

Tagged with

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. I nutiden opererer BO(rgerlige) PA(rtisaner) anderledes. Fjendebilleder er skiftet, men EUropa indeholder eksempler på højreorienterede med mere sofistikeret strategi og våbenbrug.

  Café BOPA er et yndet vandingssted enten før eller efter et teaterbesøg i Østre Gasværk. Jeg har kun været der en gang for mere 10 år siden. Bordet, som jeg befandt mig ved sammen med en kvindelig ledsager, var pinligt rent.

  Jeg har kendt flere “dødsbo-opryddere” (grundet egen bobestyrer-rolle). Der var garanteret ingen af dem, der kunne tænke på at befinde sig i Café BOPA. 😉

  Erik Hulegaard

  Tuesday, January 28, 2020 at 12:35 GMT+0000

  • Det var jo fordi jeg håbede at finde manden på caféen hvor vi før har drukket mangen en kop kaffe. Måske en anden havde trykket på dør-telefonen. Jeg forstår faktisk ikke, hvad der skete.

   Donald

   Tuesday, January 28, 2020 at 12:51 GMT+0000

  • Oh — jeg glemte at skrive at den lille pyt på bordet ikke var noget der generede mig, – den gæst havde også efterladt brød og smør, som gjorde godt medens jeg forgæves ventede.

   Alle besøg i Bopa har været dejlige oplevelser – også denne. Jeg tørrede selvfølgelig bare op med en serviet, – man er vel vant til at holde hus for sig selv.

   Donald

   Thursday, January 30, 2020 at 7:04 GMT+0000


Comments are closed.