Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

For 16 kilo siden var jeg syg

Det undrer mig at tænke tilbage på 2018 og de lange ophold på Herlev Hospital. Jeg kan næsten ikke forstå det. Dengang havde jeg uden at ville det gået ned til en vægt på 82 kilo. Engang så jeg godt ud og vejede 79 kilo – men det er 40 år siden, det vil ikke være idealvægten i dag.

Men de 82 kilo for 2 år siden var tegn på sygdom.

Efter at hospitalet havde kureret mig – det kunne man ikke for 10 år siden – var min appetit den samme, stadig enorm, og der røg efterhånden 10, 12, så 14 og nu 16 kilo på, og jeg begynder at blive betænkelig.

Salad bowl

Den salat-opskrift er vist fuld af næring … og kalorier, – ikke slankemad, men den smager godt

Advertisement

Written by Donald

Monday, January 20, 2020 at 13:44 GMT+0000

Posted in Brok

Tagged with

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ja, puha, det er et skråplan, for det går jo ikke at tage så meget på; så kommer der bare andre sygdomme.
  Det er desværre enormt svært at smide kilo igen – meget sværere end at tage dem på; tro mig, jeg taler af bitter erfaring. Det er irriterende, ikke sandt? Hvorfor kan man ikke bare spise og drikke som man vil?

  Ellen

  Thursday, January 23, 2020 at 16:42 GMT+0000

  • Ja øv! og det _er_ desværre begyndt at påvirke evnen til at bruge benene, så jeg må gøre noget alvorligt.

   Jeg tror ikke det hjælper KUN at spise sundt-og-mindre, de kloge siger at man begynder at brænde fedt, når man motionerer mere end 20 min. – så ud at gå, minimum 2km!

   Donald

   Thursday, January 23, 2020 at 16:49 GMT+0000

   • Nemlig – motion er nøglen. Og – alt andet lige – kan du så glæde dig over, at du i det hele taget er i stand til at tage på igen…..men motion…motion….motion. Very best _ehu

    Erik Hulegaard

    Friday, January 24, 2020 at 13:54 GMT+0000

    • Tusind tak for denne opmuntring! Jeg har det jo rigtig godt og kan godt gå langt nu, med de rigtige sko på, fødderne er lidt ømme stadigvæk. Men det har regnet så meget, så det er ikke blevet til ret meget i denne uge udover Københavnerturen i onsdags!

     Op på hesten og igang igen!

     Donald

     Friday, January 24, 2020 at 22:29 GMT+0000

 2. Spis noget, der mætter. Og det er ikke hvedebrød! Slet ikke af den fine slags.
  Der har været flere udsendelser, hvor man jævnligt er havnet hos 7-dags-adventisterne: deres diæt er kødfattig, med mange forskellige nødder, bønner, linser o.deslige. Fuldkornsbrød. Dvs at man udover langsomt nedbrydelige kulhydrater også får mineraler og vitaminer.
  Mit eneste problem er Kellogs: han var en djævel, der indførte omskæring af drenge og pensling af pigers klitoris med karbolsyre for at fratage unge lysten til at masturbere. Det havde hans gud jo forbudt. Derfor rører jeg ikke cornflakes, der er noget muggent ved dem! 😦

  AagePK

  Thursday, January 23, 2020 at 21:42 GMT+0000

  • Nej Kellogg og cornflakes er en uhyrlig historie; og hvis man spiser dem med en masse mælk og sukker så er det ikke slankemad.

   Tænk at Kellogg kunne finde på at bruge karbolsyre på den måde, det er dog totalt sindssygt. Så kan man jo ikke rigtig tro på de andre ting, han opfandt. Var der en mand ved navn Graham bag grahamsbrød?

   Jeg gad vide om jeg husker rigtigt at nødder, især jordnødder eller peanuts, er kalorierige i en grad så man bruger dem som nødrationer på polar-expeditioner?

   Sådan set kan man godt styre om man bliver “dødsulten” eller ej, hvis man vænner sig til ikke at spise meget store portioner – men efter indlæggelsen på Herlev Hospital var det faktisk meget godt at jeg spiste en masse og blev federe!

   Så nu må jeg se om jeg kan holde igen.

   Donald

   Thursday, January 23, 2020 at 21:52 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: