Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Byen løber fra mig » 20190917_135315-m

with 4 comments

Et højhus i Ryesgade kvarteret på Nørrebro ses fra gaderne ved det gamle Kbh Kommunehospital – hvor længe har det taget at bygge det?

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mærsk-tårnet (det nye Panum inst.) formodes at være svaret på højhuset. – Også jeg noterer, når mine gamle jagtmarker på Frederiksberg besøges cirka 8 gange/årligt, at der sker nye tiltag (bygninger, forretninger etc.). Men så længe, vi kan registrere disse forandringer, er vi stadig med i den gyldne vogn mrk. “Udviklingen”.

  Erik Hulegaard

  Tuesday, November 12, 2019 at 14:57 GMT+0000

  • Jeg er helt med på det. Vores land(s)mand, Farmer på Fyn, siger netop om “udviklingen” at den kan sammenlignes med vedligehold, altså: Hvis der ikke sker noget, så forfalder ting og sager; så enten skal der bygges eller bygges om eller renoveres. Vi er nu i en tid, hvor der ikke er flere tomme byggegrunde i København (og for 20 år siden blev den sidste ubebyggede grund i Holte/Rudersdal bebygget husker jeg pga. helt andre omstændigheder ! 🙂 ) og derfor må byggerier bruge nedrivningsgrunde, øge bebyggelsesgraden (ved at gå i højden) og måske gå i dybden! (Parkeringskældre, Metro, … )

   Jeg kan godt se at der er noget fornuft i det, men af en eller anden grund trigger det et traume – om at det smukke frodige landskab bliver ødelagt af horder af mennesker.

   Jeg har målt hvor meget af Østerbro der kan ligge på markerne herfra til Helsinge. Skynd jer kom, om føje år, heden som en kornmark nej som et højhus står !!!

   :mrgreen:

   Donald

   Tuesday, November 12, 2019 at 15:13 GMT+0000

 2. Håber du finder svar-kommentaren! 🙂

  Donald

  Tuesday, November 12, 2019 at 15:16 GMT+0000


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s