Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Torvedag for næstsidste gang

Når der er andre begivenheder eller loppemarkeder i nærheden påvirker det ikke automatisk besøgstallet her på Præstens Mark i nedadgående retning.

Præstens Mark var engang køkkenhave til præstegården – han må have kunnet forsørge alle de fattige Vejby-landarbejdere.

Sommeren var kort, kjolen kastes bort

– er det et citat?

Written by Donald

Sunday, August 4, 2019 at 9:17 GMT+0000

Posted in Liv

Tagged with ,

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det er et fejl-citat! 🙂
  Se næste tråd.

  AagePK

  Monday, August 5, 2019 at 14:44 GMT+0000

  • Man har vel lov til kunstnerisk frihed 🙄 😎

   Donald

   Monday, August 5, 2019 at 15:19 GMT+0000

   • Musselinskjoler var nok det nærmeste, man kunne komme det at kaste en kjole bort uden at gå nøgen. 🙂

    AagePK

    Monday, August 5, 2019 at 17:43 GMT+0000

    • Ja, det må det jo have været — eller være, hvis man laver sådan en kjole i dag. Der er mange måder at creére vovede kjoler. Det har iøvrigt undret mig at der er så mange kvinder (klassiske musikere) som er villige til at vise mere hud – altså stroppe-kjoler eller endog stropløse kjoler! – når i samme lokale/temperatur andre går med skjorte og jakke. Det virker forstyrrende. Fryser de ikke, tænker jeg. De kunne i det mindste tage en stola eller cape på.

     På en eller anden måde fik jeg lagt mening ind i de linier, der ikke er citat – eller citatfusk. Noget med … nå det har du vist gættet. Sommarnattens Leende, en film af Bergman, som jeg aldrig helt forstod, sort hvid, men alligevel så smukt fotograferet at jeg kunne se den igen og igen uden at kede mig.

     Det er ved at være sidste døgn man kan kalde “lyse nætter”; iflg. DMI var det allerede slut i Gedser for et par dage siden, men her tror jeg det er *nu*, d.5.august.

     Man skal jo se det positive og glæde sig til efterårets smukke farver, køligheden, de dejlige hverdage. Nattehimlens stjerner. Lange aftener med læsning og musik. Gode venners lag …
     💡

     Donald

     Monday, August 5, 2019 at 18:49 GMT+0000

     • I et orkester skal man være uniform, og ikke enkeltvis tage opmærksomheden fra ensemblets fremtoning. Noget helt helt andet er solisten, der jo netop skal få folk til at fokusere på vedkommende. Nigel Kennedy kan nævnes, Yuja Wang nævner jeg hellere, to, der virkeligt forstår at fremhæve sig selv. Både i klæder og attituder.

      AagePK

      Tuesday, August 6, 2019 at 6:39 GMT+0000

      • Damerne i DR symfoni-orkesteret spiller også i sort, selv om det kan være forskelligt snit. I gamle dage var damecellister et problem. Ikke nu.

       Jeg synes jeg har set et orkester, hvor man prøvede at lindre (eller lirke) lidt ved uniformeringen eller dress-code. Det generer mig egentlig lidt at man ikke er kommet længere end som så, for klassiske koncerter er altså sjovere end rock-koncerter.

       Jeg glemmer nok ikke foreløbig den association til rullepølse, som blev nævnt i forbindelse med Yuja Wang’s herlige strand-kjole til en koncert. Hun spiller også så godt så man bliver helt varm (og hun holder sig forhåbentlig også varm!)

       Donald

       Tuesday, August 6, 2019 at 12:45 GMT+0000


Comments are closed.