Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Dagen er allerede 43 minutter kortere

Af en eller anden grund gør det ondt … nåja det er nok noget andet, der får ryg og lårmuskler til at være lidt ømme, men at de lyse timer allerede er blevet kortere kan meget nemt føles som en katastrofe, livets sommer er slut og så videre.

For mig hjælper det at tænke på at der er ved at være forår i Australien. Og at lange vinteraftener er gode til musik, romaner, film og god mad.

Når dagene kortes
vi trænger til indvortes …

Written by Donald

Friday, July 19, 2019 at 12:06 GMT+0000

Posted in Brok

Tagged with ,

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Den musik-begavede blogejer mestrer blandt meget begreber som “dur” og “mol”. Når han nu gennem de seneste år fysisk og psykisk er gået op og ned af en meget udfordrende skala (=trappe (ital)), forstås samtidig med livets erfaring, at efteråret kan rumme mange gode øjeblikke, både livets og det meteorologiske. Meget…ganske meget…tyder på, at der også vil følge flere lyse tider i fremtiden….carpe diem! 😉

  Erik Hulegaard

  Friday, July 19, 2019 at 13:50 GMT+0000

  • Ja, i dag var en rar dag, jeg nåede at komme afsted til frisør Paul Lauritzen, som er 86 år og som fortalte, at han har det godt, men for første gang i 86 år havde han følt sig så syg at han havde været hos lægen, det viste sig at han havde fået diabetes-2, og nu får han medicin mod det. Han har en 90 år gammel bekendt i Ålborg, som havde haft migræne hele livet, han var faldet i sin kolonihave og havde slået hovedet i cementen, men da han vågnede, havde han ikke mere hovedpine. Det lyder som en tegneserie, men jeg tror på Lauritzen.
   Og endvidere blev jeg meget optimistisk, da jeg følte mig frisk efter en extra lur på sofaen. Jeg har lige set en dokumentar om søvn og kan forstå at nogle sportsstjerner sover meget længe (12 timer, sagde de om Roger Federer, som – selv om han tabte Wimbledon-finalen – spiller fremragende Tennis).

   Jeg kan ikke forstå at denne kommentar igen havnede i “måske” kategorien. Jeg er meget glad for dine kommentarer og opmuntringer, det betyder meget, når man er lige ved at være for træt til at håbe.

   Havde det ikke været for opmuntringer her og på YouTube, ville jeg have svært ved at se morgendagen i øjnene. Ja, det er rigtigt at efteråret bringer mange smukke oplevelser med sig!!! 🙂

   Donald

   Friday, July 19, 2019 at 20:42 GMT+0000

 2. Jeg kan godt følge dig – synes det går alt for hurtigt den vej, det går nu; i modsætning til, når det skal gå mod lysere tider. Men det er da rigtigt, at mørketiden bestemt også har sin egen charme.

  Ellen

  Friday, July 19, 2019 at 19:22 GMT+0000

  • Man bliver jo nødt til at tænke lidt positivt på årstiderne, som Erik Hulegaard også skriver. Hvis man ikke lige er “juletypen”, så må man finde andre højdepunkter, såsom koncerter og ture ud i verden (så langt som man nu orker og har midler til).

   Donald

   Friday, July 19, 2019 at 20:46 GMT+0000


Comments are closed.