Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Fettfrysning

Min gran(d) kusine grinede, da vi fortalte hende at Øresund er et af de tættest befærdede farvande i verden. “Hah! Der er jo ingen skibe at se!” sagde hun.


Hvis man virkelig gider se, om der er et lille skib i midten af billedet, må man klikke (grafisk pointer sat i billedfelt og aktiver request funktionen … det er nemmere at sige klikke, men for mig lyder det som om det er slået klik for menneskeheden).

Så får man “gallerifunktionen” og kan se billedet i større størrelse. Men mit kameras optik er ikke supergod og sigtbarheden var ringe, så det er lidt lissom et fotografi af søslangen i Loch Ness.

I en vis forstand havde hun jo ret Eda, a.k.a. Leonida, men netop på denne sejltur kunne jeg iagttage, hvordan færgerne navigerede udenom hinanden. Man må jo huske, at de ikke har bremser, så det tager noget tid at vende skuden – også selv om det bare er for at ændre retningen lidt.


Hov, jeg fik ikke demonstreret motivjagt på Svenskesiden:

Tænk at man ved den forblæste havnefront kan holde liv i tulipaner! Tænk jeg bliver så glad, når jeg ser sådan noget!

Gudmanner! Hvad er det?

Whad i al verden? Kan man fryse når man er fed? Eller hvad er meningen?

Written by Donald

Tuesday, March 19, 2019 at 19:59 GMT+0000

Posted in Foto, Ord

Tagged with , , ,

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det er nogle dejlige ture, du har til Helsingborg! Vi har også fået smag for det – der er så meget spændende at se, også på sejlturen.

  Madame

  Saturday, March 23, 2019 at 8:30 GMT+0000

  • Ja, jeg var også heldig med vejret i mandags! Og jeg følte mig godt tilpas – jeg prøver at få formkurven til at passe med de vigtigste ture (her til tandlægen, som redder mine tænder fra hurtigt henfald.)

   Donald

   Saturday, March 23, 2019 at 9:27 GMT+0000

 2. Fedtfrysning er sidste skriiiiig!!!!!!!!
  Altså, man suger skindet med det sig derunder befindende fedlag op i et mundstykke, og så klemmes nogle plader omkring, så du ligner en klap-sammen-mad; herefter skulle fedtcellerne så udsættes for kulde, fedtet i cellerne fryser og udvider sig, cellevæggen sprænges og døer, hvorefter man masserer fedtet væk. Lært på Bodycool.
  Gad vide, om man kan få det lavet i striber, så man får det til at ligne de der muskelmaver, som skulle være så eftertragtede, er’et ikk’ six-packs, de hedder?

  AagePK

  Saturday, March 23, 2019 at 12:32 GMT+0000

  • Gisp – det skal nok være effektivt. Man siger jo at de her celler, der kan lagre fedt, kommer fra den spæde barndom og at de ikke sådan bare bliver mindre i antal med årene, så derfor må det jo være en effektiv måde at blive slankere at dræbe selveste fedtcellerne!

   Men på den anden side, man siger så meget.

   Jeg gad vide hvordan hormon-mekanikken bag fedme er. Men det er ikke min prioritet lige nu – min nyrer har det ikke så godt, lægerne siger “DRIK MERE” og nogle sygeplejersker siger “lad være med at drikke for meget”. Gad vide hvad man skal tro på.

   Har lige checket “Bodycool” … dk. Nedbryd fedtet og opbyg din selvtillid med en unik oplevelse hos Bodycool.
   Body sculpting – ja det må jo være at få en “sixpack” mens man sidder tilbagelænet i divaneseren! 🙄 !!!

   Donald

   Sunday, March 24, 2019 at 10:55 GMT+0000

 3. Skulle det mon være bedre end fedtsugning? Det lyder ret ulækkert!

  Ellen

  Saturday, March 23, 2019 at 16:48 GMT+0000

  • Det lyder i den grad betænkeligt og … ja, lidt ulækkert. Men jeg tror at det kan gøres så det ikke ser så ulækkert ud.

   Donald

   Sunday, March 24, 2019 at 10:57 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: