Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Trehundrede meter

Solen afslørede pletter på køkkenlågerne, trods træthed fik jeg gjort lidt rent og vasket gulv – derefter måtte jeg se om jeg kunne komme afsted bare for simpelthen at være ude.

Modlys på marehalm og hjelm, de skinner, fordi de er i live

Jeg kan ikke lide den frakke, men den har dog holdt i 20+ år.


Det blev hverken til 2 km. eller 1 km. men til to gange 300 meter, men alligevel er der smukke ting at se og glæde sig over.

Bemærk ænderne

Solen lokker til en tur – farverne er desværre forskudt pga. at det er tæt på solnedgang

Spændende strand for et bybarn

Advertisements

Written by Donald

Friday, November 16, 2018 at 10:04 GMT+0000

Posted in Carpe Diem, Hav

Tagged with ,

10 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ute er godt, nå skal jeg ut i tåken 🙂
  Klem på deg.

  Annemor Schønhaug

  Friday, November 16, 2018 at 10:24 GMT+0000

  • Godt du kommer afsted! Håber tågen letter lidt. Klem på deg 🙂

   Donald

   Friday, November 16, 2018 at 11:19 GMT+0000

 2. Det er godt, du kommer ud – vejret har været så dejligt i de sidste dage, og lyset gør os godt!
  Madame fra Huskebloggen

  Gitte Jerner

  Friday, November 16, 2018 at 13:50 GMT+0000

  • Ja, det var godt at komme ud i går – og i morgen skal jeg ud igen, bare en lille tur, det hjælper når medicinen er ved at tage pusten fra én !!! 🙂
   Tak for kommentar! Jeg nød billederne fra Rosenborg, og kom igen til at tænke på Davids Samling, som må være lige i nærheden – men det kan først blive først i Januar når jeg forhåbentlig er kommet til kræfter igen.

   Donald

   Friday, November 16, 2018 at 16:42 GMT+0000

   • Har du ikke været i Davids samlinger endnu? Du må se at komme derind! Det er SÅ fantastisk, og så er entreen endda gratis for os. Vi var derinde lige efter at de havde renoveret, for 50 mil bobs, lige sådan fra kontoen. Man skulle have været højesteretssagfører, hvad mon Jørgen Varnæs gjorde forkert? David skænkede jo også sin bolig, Marienborg, som statsministerbolig til den danske stat.
    Du kan starte med at kigge billeder på davidmus.dk 🙂

    AagePK

    Friday, November 16, 2018 at 18:10 GMT+0000

    • Rigtigt, jeg har ikke været i Davids Samlinger endnu! Det skal der rådes bod på! Klart nok. Det er rart at have noget at se frem til.

     Jeg er klar over at “Marienborg”, den smukke ejendom mellem Bagsværd Sø, Frederiksdal-Kanal og Lyngby Sø er en gave til Danmarks Regering ® fordi giveren syntes, at det var pinligt at man ikke havde en passende residens til regeringsoverhovedet – men husker jeg mon rigtigt, at der har været forskellige holdninger til Marienborg? Det var lidt morsomt i TV-serien “Borgen”; men mere alvorligt: det var vist ikke Anker Jørgensens stil at bruge Marienborg ret meget (eller tager jeg fejl?) Det forekommer mig at heller ikke Hartling og andre ikke brugte Marienborg ret meget, – måske fordi den trods alt ligger temmelig langt fra indre København, en køretur på minimum 30 minutter.

     Har der mon ikke været passende forhold på Christiansborg for repræsentation overfor fremmede statsoverhoveder, eller hvad mon historierne og følelserne omkring Marienborg mon egentlig går ud på?

     Donald

     Saturday, November 17, 2018 at 6:12 GMT+0000

     • Der var jo flere, der scorede point på at invitere udenlandske gæster hjem i privaten til hjemmelavet aftensmad, med lys på bordet og kaffe i sofaen, både stats-og udenrigsministre. Det giver jo også en helt anden stemning af intimitet og hygge, når man skal til at forhandle. Sidste gang var det vist Unge Helweg, der havde sit russiske modspil med hjem til frikadellerne.
      Finnerne hev deres russiske gæster med ind i saunaen, men det er nok for avanceret i DK, mon ikke? Selv for Søren Pape! 🙂

      AagePK

      Saturday, November 17, 2018 at 8:26 GMT+0000

 3. En lille tur har i den grad ret. Og en lille tur kan siden blive til en længere tur. Enhver tur er forskellig også selv om man går den samme strækning igen og igen. Det er vist i tråd med din måde at opleve på.

  Jørgen

  Saturday, November 17, 2018 at 7:41 GMT+0000

  • Ja, det er i tråd med min oplevelse! Tak for kommentaren, Jørgen!

   Donald

   Saturday, November 17, 2018 at 10:24 GMT+0000


Comments are closed.