Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

At overtale benene til at gå en runde på Heatherhill

Det er vanskeligt for mig at få dagene til at fungere. Hvis jeg overhovedet kan vil jeg gerne gå en tur. Somme tider er der så meget havearbejde – beskæring og gudhjælpemig transport af afklip ud af området til forbrænding! – så det bliver for meget med en tur. Jeg har nemlig den teori, at skaden eller presset i lændeleddet mod nerverne bevirker at der opstår smerter, som først mærkes, når man slapper af ved at lægge sig ned (for at sove). Det er som om der er noget indeni, der hæver og dunker som “tømmermænd”.

Pludselig opdager man, hvor meget det betyder at man kan gå bare 500 meter.

Advertisements

Written by Donald

Monday, May 14, 2018 at 21:15 GMT+0000

Posted in Naturpleje

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nu må det i ryggen er er i udu snart gå i du igen, så du kan lave havearbejder og gå en god tur. Der er god grund til at frygte den dag end ikke 500 meter er en mulighed at gå.

  Jørgen

  Saturday, May 19, 2018 at 14:53 GMT+0000

  • Der er nemlig god grund til at forebygge, at man havner som næsten immobil. Jeg passer meget på og lægen er meget “obs” på det.

   Donald

   Monday, May 21, 2018 at 13:27 GMT+0000

 2. Undskyld mig, men: har du ikke etableret en kompost-et-eller-andet? Hos os kan vi ikke undvære komposten, der bliver drysset i pæne lag for at kvæle spirende ukrudt, samtidigt med, at det gøder. Derfor klipper vi alle kviste og grene til små bidder, og hælder kartoffel-, gulerod-,appelsinskræller, kaffefiltre med indhold o.m.a.g iblandt. Så fylder det da ikke i skrællespanden.

  AagePK

  Saturday, May 19, 2018 at 15:51 GMT+0000

  • Jeg har tidligere haft min egen bålplads, men den er kun til små bål i medvind. Den har jo samtidig fungeret som kompost, og der er faktisk god jord nederst.

   Men jeg ved godt, hvad du mener, jeg bør lave en kompostbunke enten med brædder eller noget andet så den får stor overfalde på siderne og så ellers fylde på med blade og kviste og sørge for at få gang i komposteringen. Jeg tror faktisk at jeg vil gøre det nu (på torsdag, i morgen skal Charlotte til operation for åreknuder i Næstved og jeg er chauffeur. 🙂 Charlotte har iøvrigt opgivet at have kompostbunke i sin have, det er for besværligt, hun har også fået gangbesvær, smerter i fødderne trods gymnastik og massage.)

   Donald

   Monday, May 21, 2018 at 13:37 GMT+0000


Comments are closed.