Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Coops app –

Jeg læser næsten aldrig reklamer, kun når jeg fx. leder efter en god julegås – men efter at have studeret de her reklamer kom jeg i tanke om at vi har besluttet at lave haresteg, og det er fordi det er godt og nemt og ikke feder, og fordi det er en familie-tradition.

Hvis du hente Coops APP(location) og bruger den til at læse tilbud, så bliver Coop så glad for dig at du i Fakta-butikker kan købe en flæskesteg på 3-4 kg til 99 kr. men kun d. 16.December! (Lørdag).

Her ses at den andre dage koster 149 kr. sådan en flæskesteg fra Coop/Fakta, og det ses også at man kan få et fjerkræ for ca. 30 kr/kg

Den økologiske fugl fra Coop Irma koster 68 kr/halvkilo (136 kr/kg)

Så er man advaret.

Advertisements

Written by Donald

Tuesday, December 12, 2017 at 23:59 UTC

Posted in Brok

Tagged with

11 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Har du fundet en hare?
  Ellers har jeg en i fryseren til Jer.

  natural2222

  Wednesday, December 13, 2017 at 4:05 UTC

  • Hvor er det generøst!
   Jeg tror ikke vi har købt en endnu. Men jeg kan ikke svare før jeg får fat i sønnen og Charlotte. –

   Donald

   Wednesday, December 13, 2017 at 11:28 UTC

  • Hvor er det generøst! Jeg fik hurtigt fat i Charlotte, og hun blev glad.

   Men kan det lade sig gøre? og er det ikke for besværligt? Hvordan havde du tænkt dig at den skulle komme til Helsinge, jeg kan desværre ikke bare lige køre over og hente den.

   Donald

   Wednesday, December 13, 2017 at 11:38 UTC

   • Helsinge. Jeg checker lige om en eller anden skal til det sjællandske.
    Jeg sender en mail senere.

    natural2222

    Wednesday, December 13, 2017 at 16:17 UTC

 2. Forleden stod min bror i en Fakta. Det var den dag risengrød kostede det halve med app. En temmelig gammel dame ville gerne købe den grød. Kassemedarbejderen spurgte efter appen, men damen viste ikke hvad det var. Den sidder i telefonen, var svaret. Jamen, hun havde ingen telefon. Og fik så derfor ikke sin grød.
  Ak.
  Appen angives at være forløberen for afskaffelse af papirreklamer, men stakkels de kunder der har ikke har mulighed for at deltage ifesten hvis de gerne vil have lidt rabat.

  Jørgen

  Wednesday, December 13, 2017 at 4:42 UTC

  • Det er da en skrækkelig historie, jeg kan ikke lide det skråplan, vi bevæge os på, selv om jeg er glad for mange nyskabelser og har arbejdet med IT som en lettelse i regnskab og arkivering og er glad for moderne forbedringer (som Ellen siger), så er jeg bekymret over den nonchalante måde man kaster sig over de følsomme samfundsområder, ting, som heller ikke i “den gamle version” er uden problemer.

   Donald

   Wednesday, December 13, 2017 at 11:41 UTC

 3. App’en skal også afskaffe kontant betaling: folk, der står og tæller mønter op, forhindrer cash-flow’et, ikk’? Derfor er der rabat på betalinger via app.
  Jeg stod engang i en sådan situation, og en i køen spurgte:”Hvorfor betaler du ikke bare med kort!” Han vidste, jeg drev landbrug ved siden af, så jeg genreplicerede, som med én mund:”Hvordan kommer jeg så af med de sorte penge?” Først blev der stille i Brugsen, så begyndte hviskeriet! Tø-høø! 🙂
  (Kvikke læsere vil kunne bemærke, at jeg stadig mindes Søndags-Journalen, der brugte udtryk som: genreplicerede, som med én mund; det var i Bent Schærffs tid, Oh, den vandringsmand, han var herlig! 🙂 )
  Vort netværk leverer en 2-kg’s moskusand i morgen. Til 200 dask. I den bare. 😉
  PS: reklamen herover fortæller mig, at G4s smart-alarm er Danmarks mest familievenlige: was ist das? Er den lydløs, eller kører den familiens ønskeprogram ved indbrud, eller siger den som en legetøjsbrandbil ved brand? WTF?

  AagePK

  Wednesday, December 13, 2017 at 10:36 UTC

  • Åh den er skøn, den historie!

   Jeg skal skynde mig på nogle ærinder, jeg kommer tilbage med mere kommentar!

   Donald

   Wednesday, December 13, 2017 at 11:41 UTC

   • Jeg har oplevet Bent Schærff, han var god og delte gavmildt ud af sit gode humør. Hans klaverspil var let og ubesværet, og teknikerne sagde, at han kunne komme efter en lørdag nat som musiker med værtshus-lugt og det hele og så bare sætte igang og lave de ting, som skulle til at få Holdningsløse Tidende til at frembringe smil og latter i det ganske land. Det er rigtigt han havde nogle favorit-vendinger, men han kunne også forny sig. 🙂

    Jeg kan desværre ikke få øje på den familievenlige G4-alarm. Men pyt 🙂

    Donald

    Thursday, December 14, 2017 at 0:43 UTC

  • Jeg stod engang på posthuset (dengang vi havde et sådant) og pigen meddelte til mig og hele køen bag, at mit kort var spærret.
   Det viste sig, at jeg havde fået nyt kort, og det gamle var udgået.
   Oplevelsen var så ubehagelig, at jeg siden har betalt alt med kontanter i forretninger.

   natural2222

   Wednesday, December 13, 2017 at 16:23 UTC

   • Pinligt? Det kan jeg godt forstå. Man føler sig som en forbryder! Jeg har ofte haft brug for kontanter og har altid en bemærkning til expedienten om at nu må man da håbe at systemet virker og at jeg kan huske koden!

    Donald

    Thursday, December 14, 2017 at 0:44 UTC


Comments are closed.