Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Vis mig mit køleskab

Er det for lille, køleskabet? Min kusine, som også er single, syntes det var for lille

Advertisements

Written by Donald

Friday, December 8, 2017 at 22:02 UTC

Posted in Brok

Tagged with

10 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Næh, der er ca samme størrelse som vort. Og vi er 2. Men bananer har ikke godt af at ligge på køl, de bliver hurtigt sorte og overmodne, pga temperaturen, og så den gas, ætylen, de udskiller, den får dem til at modne hurtigere pga manglende udluftning.

  AagePK

  Friday, December 8, 2017 at 22:26 UTC

  • Ja, de bliver sorte udenpå, men de smager godt. Det er Charlotte, som er begyndt at lægge bananer på køl, og jeg tror de holder et par dage extra. Selv om de bliver HELT sorte, smager de godt. De her var ikke helt modne, så de har fået mere sødme af at ligge dér.

   Donald

   Friday, December 8, 2017 at 23:16 UTC

   • OK, hver sin smag. Jeg vil også helst have dem modne, min kone en anelse før de er helt modne. Mit kriterium er lyden: når man trækker skrællen af, skal det være helt lydløst, man må ikke kunne høre “lynlåsen”. 😉

    AagePK

    Saturday, December 9, 2017 at 9:00 UTC

    • Det er jo rigtigt, de er lidt for konstiperende, hvis skrællen afgiver en lille hvislen, når man åbner dem!

     Donald

     Saturday, December 9, 2017 at 9:21 UTC

 2. Køledelen i mit er lidt mindre, fordi der er en lille fryser i toppen, og det er fuldt tilstrækkeligt. Jeg har haft et, der var større – med det resultat, at der elligevel var ting, der skulle kasseres, og det er jo det modsatte, der er meningen med et køleskab.

  Rasmine

  Saturday, December 9, 2017 at 16:10 UTC

  • Der er faktisk også en frysebox eller fryser øverst, men med sin egen låge, der er to låger. Jeg tænkte netop det samme – størrelsen er passende til én person og endda, stor nok til indkøb og kokkerering, når der kommer 8 gæster. Der har nu ikke været 8 gæster i umindelige tider, men man har jo lov at håbe at det kan lykkes igen at skabe en omgangskreds.

   Donald

   Saturday, December 9, 2017 at 18:10 UTC

   • Min fryseboks har også sin egen låge. – Mit skab er så nok lidt mindre end dit, men jeg ville heller ikke drømme om at invitere otte til middag – det skulle da lige være i et mareridt!

    Rasmine

    Saturday, December 9, 2017 at 18:41 UTC

    • OK OK! Ja sidste gang jeg havde gæster gik det nu meget godt, men sidste jul brændte jeg hul i mit nye køkkenbord! og selv om jeg har noget plastisk træmasse, som skulle kunne “bide sig fast” har jeg ikke kunne skære kænterne rene, for at reparationen skal give en flad bordplade. Men jeg har nu heller ikke prøvet særlig ihærdigt! 🙂

     Donald

     Saturday, December 9, 2017 at 20:30 UTC

 3. Det ligner et standard-køleskab.
  1. Du ser ikke ud til at komme til at lide nød de første par dage.
  2. Selvfølgelig hardu radiser i køleskabet.
  3. Det ser ud til at ost og æg hører til blandt favoritterne.

  Jørgen

  Sunday, December 10, 2017 at 18:42 UTC

  • Nej, jeg lider ikke nød. Jeg forstår ikke hvordan jeg kan klare mig uden stor indtægt. Rema er god at have i nærheden.

   Donald

   Tuesday, December 12, 2017 at 22:04 UTC


Comments are closed.