Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Forlængelse af vores sanser

En mand prajede mig, da jeg kørte hen til parkeringspladsen ved Kildemarkedet: “Der hænger noget foran under bilen – ikke så det skraber på, men du må hellere kigge på det.”

Det var så en art vindskærm, der åbenbart beskytter den forreste del af motoren mod salt om vinteren. Den kunne skubbes på plads, men en knækket skrue skulle erstattes, og jeg havde brugt den sidste bolt med møtrik til plæneklipperen.

Jeg fandt en lukkeclip eller rettere et lille stykke ståltråd med plast-strømpe og fik den nødtørftigt repareret. Men jeg kunne ikke se, om den sad godt. Så fik jeg den idé at tage billeder med kameraet. Kameraet har blitz og lysmåling, og man kan komme tættere på (med strakt arm) uden at kravle ind selv, og dermed få et nærbillede. Billedet kan evt. forstørres, dermed har man en lup (forstørrelsesglas).

I morgen vil jeg skrive et epos om udvikling, distribution og salg af bolte og møtrikker. Og om metaltråd, strenge til musikinstrumenter og om trådtrækkemaskiner og om Willy & Emma.

Kameraet kunne se bedre i halvmørket under bilen end jeg kunne

Det så ud som om den kunne holde – men hellere give den en snoning mere, hvis det overhovedet var muligt – så kunne jeg køre efter bolte og møtrikker

Advertisements

Written by Donald

Friday, August 11, 2017 at 8:52 UTC

Posted in Foto

Tagged with

5 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Willy og Emma?
  Klem på deg 🙂 ❤

  Mormor

  Saturday, August 12, 2017 at 9:23 UTC

  • Emma var min mors kollega og veninde i 1933-45, måske kortere, hun giftede sig med Willy fra Australien, han solgte “Drahtzien-maschinen”, maskiner, som laver metaltråd ud af en rund blok metal. Metaltråden kan være tyk og kort eller tynd og flere kilometer lang. Tyk tråd kan skæres i stykker og bruges til at lave søm, skruer og bolte – og andre metalting.
   Willy syntes det var hyggeligt at besøge os i København. Mere følger.

   Donald

   Saturday, August 12, 2017 at 12:37 UTC

   • Jeg ser frem til det.
    Klem på deg 🙂 ❤

    Mormor

    Saturday, August 12, 2017 at 12:59 UTC

 2. Det er godt at være kreativ- både på den ene og anden måde her.

  Jørgen

  Thursday, August 17, 2017 at 14:31 UTC

  • Nu kan jeg i hvert fald komme på værksted uden at den falder af igen. Jeg bliver nødt til at ofre et par hundrede kroner for at få den forsvarligt fastgjort på værkstedet – jeg kunne ikke få de rigtige skruer.

   Donald

   Friday, August 18, 2017 at 21:50 UTC


Comments are closed.