Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

De fine offentlige toiletter er aflåst

Som et forsvar for at de offentlige toiletter her i det nye naturhus er aflåst kan man (måske) anføre, at de er lavet så pænt og at de nødig skulle blive ødelagt eller snavsede …

Så står naturhuset i Tisvildeleje færdigt, der mangler bare én til at låse op for de offentlige toiletter!

Billede inde fra Naturhusets Atriumgård, – fri adgang, store ruder og masser af ting, der kan udøves hærværk imod

Engang på en åben gratis camping- og bad-plats ved Eksjö oplevede Charlotte og jeg at toiletterne var udsat for hærværk, nogen havde taget alt toiletpapiret og proppet i WC-kummen. Jeg tror nok at den tilsynsførende, som kom om morgenen, havde en logisk forklaring, men ikke desto mindre var han lettere frustreret (ligesom vi, der gerne ville bruge toiletterne!)

Der er køkken med rindende vand og strøm

Advertisements

Written by Donald

Sunday, April 16, 2017 at 18:07 UTC

Posted in Byggeri

Tagged with

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det er et tilbakevendende problem, ser det ut til. Jeg tror noen forveksler offentlig og tilgjengelig med: “Gjør som du vil, ingen bryr seg”. Dessverre.
  Klem på deg 🙂

  Mormor

  Sunday, April 16, 2017 at 21:19 UTC

  • Ja, sikke noget! Måske er der mange frustrerede mennesker, som får afløb for vrede mod andre ved at smadre ting. Er det noget vi lærer af film og computer-spil?

   Klem på dig! 🙂 ❤

   Donald

   Sunday, April 16, 2017 at 23:46 UTC

 2. Tisvildeleje-hytten?
  “Vil De tis’ her, må De lej’ Hytten!”
  Og gøre rent efter sig. 😉

  AagePK

  Sunday, April 16, 2017 at 22:20 UTC

  • Ha, lige på kornet!
   Men som tidligere nævnt har man nogle idéer om at bruge stedet som basis for “naturvejledning” og for en børnehave. Min nieces datter har været midlertidigt udstationeret som “skovbørnehave” og hun kunne lide det – jeg tror moderen sagde at det havde forandret hende. Sådan en lille skrøbelig 6-årig var fuld af lyst til at se og finde ud af.

   Donald

   Sunday, April 16, 2017 at 23:48 UTC

 3. Er huset taget i brug? Måske ikke, og måske er det derfor toiletterne ikke er åbne. Men egentlig overraskes jeg ikke, det er vel styret af et regneark.

  Jørgen

  Monday, April 17, 2017 at 5:50 UTC

  • Det var også min første tanke, men hvis det er ligesom ishuset i den anden ende, så vil man låse af for toiletterne, når der ikke er bemanding simpelthen for at undgå hærværk.

   Donald

   Monday, April 17, 2017 at 10:09 UTC


Comments are closed.