Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Min yndlings-køkkenkniv

with 4 comments

Zwilling-stål urtekniv med buet skær som på en almindelig kniv, 624 svenske kroner

Men hvis man kalder en kniv med retlinet (lige, ret, ligeret, horisontalt …) skær for en “urtekniv”, hvad kalder man så disse typer kniv? Min yndlingskniv, nederst, kan (næsten) alt, undtagen skrælle kartofler.

Den til højre, Zwilling stål højkvalitets kniv, kaldes af forretningen Zwilling Twin Cuisine Urtekniv 10 cm.

Købt i et supermarked i Holland i 1981 for næsten ingen penge

Advertisements

Written by Donald

Friday, April 7, 2017 at 11:29 UTC

Posted in Brok, Foto

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Man kaller den kort og godt for “godkniven min”.
    Klem på deg 🙂 ❤

    Mormor

    Friday, April 7, 2017 at 11:47 UTC

  2. Hvad skal man med kunstigt åndedræt når man sit eget.

    Jørgen

    Friday, April 7, 2017 at 13:26 UTC

    • Kunstigt åndedræt er for dem, de druknede. (Har ikke læst Carsten Jensens bog med titlen “Vi de druknede”, men den titel, den er genial.)

      Donald

      Saturday, April 8, 2017 at 20:12 UTC


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s