Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Julestemning efter mørkets frembrud

Solen gik ned 15:36 i går og det bliver ikke tidligere (og dagen bliver ikke ret meget kortere) –

– på Mandag går solen ned 15:37 (senere) men dagen bliver ikke længere denne dag, for solen står endnu senere op.

Men jeg nyder jo de mange smukke julelys og lysguirlander, lysudsmykninger, alle præget af at man har LED lys, som ikke er strømslugere.

Det er bare lidt mærkeligt, at man gør så meget ud af udsmykningen i Helsinge Gågade eller forretningscenter, når man på den anden side lukker butikkerne 17:30 selv på den (næst)sidste Fredag før jul.

Men når mørket er faldet helt på, er der ingen i gaderne - Helsinge er berømt for at være fredelig selv på en Fredag aften!!!

Men når mørket er faldet helt på, er der ingen i gaderne – Helsinge er berømt for at være fredelig selv på en Fredag aften!!!

Advertisements

Written by Donald

Saturday, December 17, 2016 at 13:01 UTC

Posted in Brok, Foto

Tagged with

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det er et flot juletræ og det er naturligvis underligt at man ikke er interesseret i at omsætte for så meget som muligt ved at holde åbent lidt længere. Velstanden må være for stor!
  Af og til synes jeg at julebelysningsLEDlys er ret LEDT, men det er en anden sag.

  Jørgen

  Saturday, December 17, 2016 at 18:46 UTC

  • Haha – ja jeg er heller ikke betaget af denne opsætning. En gang for 19 år siden kom jeg til Kongens Nytorv i buldrende December-mørke og de nyplantede træer var besat med lyskæder. Det var meget smagfuldt. Dengang var der ikke masser af lyskæder andre steder, så det virkede overraskende smukt.

   Donald

   Saturday, December 17, 2016 at 18:53 UTC


Comments are closed.