Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Overdrivelse fremmer forståelsen indtil et vist punkt

Ben Garrison er en højreradikal karrikatur-tegner, som utroligt nok stadig i 2016 påstår at Obama er muslim. Jeg er bange for at få en sag på halsen for at bruge hans tegning selv om det ikke just er tusindvis af læsere, som passerer her forbi; men et enkelt citat/billede må være tilladt som led i oplysning uden økonomisk fordel.

Interessant nok kunne jeg ikke finde noget om Ben Garrison, Cartoonist, på Wikipedia, men en anden mindre web-pedia (nemlig wikimannia.org) havde flg. linie om Garrison:

Ben Garrison is a libertarian political cartoon artist known for creating illustrations about United States political corruption and various conspiracy theories, who has been the subject of a troll campaign by users of 4chan’s /pol/ (politics) board who have attempted to frame him as a Nazi sympathizer.

Mine øjne snublede over denne tegning, fordi jeg er på jagt efter beskrivelse af det lille menneske, det, som Indianerne flygtede fra og det, som Chaplin fremstillede i “Moderne Tider”, det moderne menneske, som bliver uddannet til at være funktionær – ja, på det punkt er jeg lidt konspirations-teoretiker, idet jeg gerne så at der blev talt mere om “strukturforandringer” som skyldes moderne tekniske hjælpemidler.

Ben Garrison er en højreradikal karrikatur-tegner, som stadig i 2016 påstår at Obama er muslim

Ben Garrison ser landbrug og stat som en konspiration mod det enkelte menneskes frihed

Skriv selv …

Advertisements

Written by Donald

Saturday, September 24, 2016 at 2:04 UTC

Posted in Brok

Tagged with ,

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Den tegning er lige spot-on!
  MMonsanto har nemlig, via deres aktionærer Bush, Dick Cheney, men især Donald Rumsfeld, haft deres gang på de bonede gulve i White House og Bush’s sundheds- og landbrugsministerier.Rumsfeld var direktør i Searle, en medicingigant, der blev opkøbt af Monsanto, og i Gilead, der udviklede Tamiflu, vaccine mod fugleinfluenca. Tamiflu blev købt til Danmark med en ansvarsfraskrivelse, da man ikke var nået igennem alle obligatoriske tests, husker du nok. Og Monsanto fik, via deres forskere, der skiftevis blev ansat i landbrugs- og sundhedsministerierne, Bush’s regering til at definere, at GMO var lige så naturligt som ikke-manipulerede naturlige organismer, fordi: generne fandtes jo i naturen, man havde bare hjulpet dem over i andre organismer. Man ville kunne gøre det via naturlig avl og udvælgelse, påstod man, men nu tog man bare en genvej. Fik du den? Gen-vej, haha!
  At man slukkede og tændte for de forkerte alleller og hvad der ellers ligger i DNA’et, ses tydeligst ved Monsantos soyabønner, hvor man nu har sværere ved at destabilisere og dermed nedbryde nogle ret agressive allergener.
  Så alt i alt: tegningen gengiver ganske korrekt, hvad resultatet af Bush’s regering har afstedkommet, og det udelukkende af profithensyn. Og nu vi er ved det: Bush gennemførte flere skattelettelser for de rigeste i USA, og hvad blev resultatet? 2008, intet mindre. Og nu vil Lille Lars Tyndskid fra Græsted Mark hjælpe Liberal Alliance med samme nummer: fordi liberalister tjener flere penge i krisetider, under nedbrydning, end under opbygning. Det lader vi Socialdemokratiet, Det radikale Venstre og de Konservative om.

  AagePK

  Saturday, September 24, 2016 at 6:18 UTC

  • Ja, sikken en redelighed, men er det en fordel eller ulempe, at det er Ben Garrison, som har tegnet? Hans tegninger af Obama er totalt uden empati for det, som Obama dog er opstået af + Garrison har i tegninger og ord på et website holdt fast i de forlængst tilbageviste påstande om Obamas baggrund. Hans mange skræmmende tegninger om Clinton, Hillary, fokuserer på at hun er syg. Selv om det er rigtigt og selv om det i manges øjne er et dårligere valg en fx. Bernie Sanders, så behøver man ikke at nedgøre Clinton på et ikke-sagligt/fagligt/politisk grundlag.

   Denne tegning er spot on, men da tegneren også vrænger af den stakkels borger, der lader sig stikke og dulme og bespise, så er den ensidig – det er mine 25 cent.

   Ja, i dag skal man passe på når man skriver gen-brug!

   Monsanto er forfærdelig, og de værste historier jeg har hørt er, at de har anklaget naboer til gen-farmere, GMO afgrøder “smitter” siger nogen, men Monsanto siger at naboerne har “hugget” sæd for at dyrke en GMO afgrøde uden at betale licens!!!

   Nej det er for galt, simpelthen. Man burde forbyde det ud fra flere grunde.

   Donald

   Saturday, September 24, 2016 at 9:50 UTC

   • Garrison påpeger jo bare, at den stakkels borger IKKE har nogen valgmulighed: gå du en tur i en såkaldt fødevarebutik i United Bluff, eller Amerikas Forurenede Stater, vil du se, at der proppes majs og derivater heraf i stort set ALT. I form af glukose. f.eks.
    Ja, jeg så en artikel om en kanadisk økobonde, der blev inficeret med vindbåren majspollen, klagede, og fik en sag på halsen om patenttyveri. De skulle tvinges til at æde hele høsten, skulle de!

    AagePK

    Saturday, September 24, 2016 at 11:35 UTC

    • Jo men jeg er bange for at når nu Garrison er stemplet som én, der overdriver og som i øvrigt spreder løgne om en præsident, så vil man tænke om hans tegning “Ja, han overdriver som sædvanligt”. Men måske skal der en rabiat rabes-agtig tegner for at man tør komme med det budskab at US’ fødevarer er forurenede af Monsanto og at den gen-anvendelsesteknik er egnet til at danne store monopoler – monopoler, som altid vil være dårlige for en “markeds-økonomi” og som fx. kan kvæle kvalitetsvarer.

     Donald

     Sunday, September 25, 2016 at 2:57 UTC


Comments are closed.