Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Sko til tørre

Ikke på min bil, men uden at forstyrre privatlivet lykkedes det mig at fastholde et strandbesøgende pars opfindsomme øjeblik.

Jeg går ud fra at det er surfersko som giver god følsomhed i fødderne

Jeg går ud fra at det er surfersko som giver god følsomhed i fødderne

Advertisement

Written by Donald

Thursday, August 25, 2016 at 1:01 GMT+0000

Posted in Blogosofi

Tagged with ,

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Surfer- eller kajaksko; men begge luftningskrævende, pga materialets tæthed og beskaffenhed iøvrigt, ellers stinker de meget hurtigt. Og giver god grobund for svamp. Sopp. Men gode at soppe i, da de beskytter mod skarpe sten.
  Vi fik beuf med blandade skogssopp i går, med blåskimmelost i saucen, ohh, vad lekkert!

  AagePK

  Thursday, August 25, 2016 at 5:28 GMT+0000

  • Jeg troede faktisk ikke at de var helt tætte, altså jeg troede ikke det var våd-dragt sko, men hvis det er det, så kan jeg godt forstå at der skal udluftes. Men surfer-sko, har de ikke porøs overdel og skridhæmmende sål-del så man kan stå på et (kite) board og presse kropsvægten frem og tilbage uden at glide? Der er endda bøjler på nogle boards, så vidt jeg kan se.
   Kajak-sko!?

   Det lyder som om I har fået en superlækker middag! 🙂

   Donald

   Thursday, August 25, 2016 at 11:02 GMT+0000

   • De behøver altså ikke at være helt tætte for at kunne lugte, ha! Mine er sådan nogen neopren-skumgummiagtige våddragtsko, og de dufter ikke umiddelbart af roser og violer! 🙂 Og det gør mine vaders i samme materiale heller ikke!
    Det var et stykke rigtigt lækkert namibia-oksemørbrad, der de sidste 3 dage har mættet os, som engelsk bøf, som japansk oksegryde, marineret i soya-ingefær-palmesukker, med porrer og løg, og så i går okse-svampe-gryde med blåskimmelost, hertil papadelle. I aften blander vi resterne, og får broccoli til. Det giver en gennemsnitspris på 46 kr pr næse. Det er da til at have med at gøre, ikk’?

    AagePK

    Thursday, August 25, 2016 at 12:22 GMT+0000

    • Jeg kan næsten fornemme det når du skriver neopren-skumgummiagtige våddragtssko. Jeg ved ikke hvorfra erindringen kommer, jeg har ikke haft en våddragt.

     Pappardelle er jo rigig lækkert på grund af okse-svampe-gryden – jeg fandt billeder på Google og de fleste er med kødgryde til — Joda det er meget lækkert og så til den pris pr næse 🙂

     Og så går jeg her og forbereder servering til på søndag (familiebesøg) – og først har jeg vasket hele køkkenet (det var heldigvis ikke slemt.)

     Donald

     Thursday, August 25, 2016 at 14:58 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: