Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Bladforside med overskrifter om Open Source – vidensdeling

I februar havde anpartsselskabet Opensourcedays ApS arrangeret en konference i København, på Professionshøjskolen Metropol

I februar havde anpartsselskabet Opensourcedays ApS arrangeret en konference i København, på Professionshøjskolen Metropol

Jeg har arbejdet koncentreret siden i Tirsdags på at få sammensat et blad, men selve layout-teknikken havde drillet. Det er en fejl, som begyndte at vise sig for et år siden, og som er vanskelig at gennemskue. Det tog et par dage at finde ud af hvordan softwaren (programmerne) opfører sig, og et par timer mere at afprøve alternative løsninger.

Derfor har jeg ikke fået svaret på kommentarer – især rækken af kommentarer omkring sandflugt er spændende.

Af en eller anden grund vistes Farmers kommentar ikke – i første omgang fordi der var mere end ét link, men nu i skrivende stund fordi WordPress har forsinkelser i højre-kolonne listen – men er småting.

Det vigtigste er at link fra Farmer kan kaste lys på de processer, som i dag er for fagfolk (planteavlere mv.) men som burde være mere almindeligt kendt.

Men tilbage til overskriften: dette indlæg viser forsiden til et blad, der er et foreningsblad for Dansk Unix User Group (DKUUG) også med navnet Dansk Forum for Åbne Systemer, d.v.s. vidensdeling omkring software-systemer. Det generer mig gang på gang at overskrifter er vanskeliger at skrive end selve artikelstoffet.

Denne forening har en lang historie, men lige nu er det vigtigste at vi er den enese organisation, hvis primære formål er at gøre opmærksom på at vidensdeling har samme virkning som frihandel: På godt og ondt sætter det skub i en udvikling, forarmer nogen, og gør andre rige – men en vis grad af vidensdeling er nødvendig for at samfundets tekniske installationer kan fungere.

Advertisements

Written by Donald

Saturday, July 9, 2016 at 23:59 UTC

Posted in Blogosofi, Ord

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Er det nu nødvendigt at lave sådanne foreningsblade i juli?

  Jørgen

  Sunday, July 10, 2016 at 12:45 UTC

  • Det er ikke nødvendigt, der er ikke ret meget, der er nødvendigt, men formålet med foreningen er at være talerør for at dele viden, især computerviden, og for at hjælpes ad ved den ledelsesmodel der hedder “Open Source”.

   Donald

   Tuesday, July 12, 2016 at 11:45 UTC

 2. Jamen så har du da været godt beskæftiget på alle regnvejrsdagene 🙂

  Stegemüller

  Sunday, July 10, 2016 at 16:25 UTC

  • Ha åh ja, Stegemüller!!! 🙂 Jeg gruede for at computeren blev overophedet! Nu kan jeg slukke for den! 🙂

   Jeg tror det er en god ide at rense køleribberne med en vatpind – man skal passe på statisk elektricitet.

   Donald

   Tuesday, July 12, 2016 at 11:47 UTC


Comments are closed.