Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

To års garanti

Nu synes jeg godt jeg kunne klippe garantibeviset af

Nu synes jeg godt jeg kunne klippe garantibeviset af

Det må være 30 år siden jeg fik dem.

Advertisements

Written by Donald

Monday, July 4, 2016 at 23:47 UTC

Posted in Liv

Tagged with ,

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Har den virkeligt overlevet 2-års-garanti-syndromet: “Vi garanterer, at dette produkt virker i 2 år, og ikke en dag mere!”
  Lige nu hidser tv og aviser sig op over, at rumænske smarte fyre stjæler fladskærme og anden elektronik fra genbrugspladser, for nogle millioner om året. Herhjemme kan det nemlig ikke lade sig gøre at reparere: min printer kunne ikke få nyt printerhovede, så jeg måtte købe nyt, til 950 kr. 3 måneder senere må jeg købe nye farvepatroner: 954 kr!
  Men i Rumænien kan man kunsten at reparere, og de danske, 2 år gamle fladskærme er bedre, end det de havde i forvejen.
  Alligevel hidser man sig mere op over rumænernes tæft, end over regeringens plat omkring skattereformer, bankernes gebyrer, og SKATs manglende evner til at kradse gælden ind hos de rigeste, det har ellers kostet os milliarder. Men tallene er måske så store, så journalister og politikere ikke fatter dem?

  AagePK

  Tuesday, July 5, 2016 at 6:40 UTC

  • Dette at tallene er så store at journalister og politikere ikke fatter dem, det er jeg enig i er et problem. Der er dog mange flere problemer i SKAT-sag 1 og 2 og 3 og nu også 4 (vi kender slet ikke alle problemerne, men kort:

   1. Inddrivelsessystem dokumenterede svigt af Accenture,
   2. refusion af skat på spekulation/kursgevinster,
   3. sagen om “mulig momssvindel” som i øjeblikket ligger hos “bagmandspolitiet”,
   4. tillad mig at sammenfatte med “de løse ender”, personsager, især hvorfor ledelsen den ene gang efter den anden ikke reagerede på statsrevisorerne/rigsrevisorerne. Jeg har slet ikke overblik over den del.

   Jeg har i forbindelse med almindelige menneskers forståelse og håndtering af en sag på potentielt “sølle” 16 millioner (foreningsformue) set hvordan der er tal der er så store, at man ikke rigtig fatter dem, samt ukendskab, selvfølgelig, til investering, sikkerhed og børs-mekanismer.

   Kort sagt, JA det er forfærdeligt naivt, det, der bliver sagt om skat.

   Med hensyn til genbrugspladsernes krav om at man ikke må tage noget (normalt ikke, i hvert fald) skyldes det et ønske om at de tunge metaller i elektronik-affald bliver kontrolleret. Men man burde kunne finde bedre løsninger end at forhindre rumænsk foretagsomhed.

   Men det er ingenting imod den politiske proces, som i øjeblikket er ved at tabe SKAT og som er ved at ødelægge den medmenneskelige tillid, som din far skriver så godt om i bogen Sydslesvig, set på en anden måde.

   Donald

   Tuesday, July 5, 2016 at 10:29 UTC

 2. Det med rumænerne er håndgribeligt, det er det andet I skriver om ikke. Men det er godt nok underligt som det foregår i landet i øjeblikket. Det gjorde en kvinde opmærksom på i Berlingske i går. Hun havde været i Thüringen og i en by med 46000 indbyggere fundet en velfungerende station med køreplaner og betjening og det hele og et tilsvarende postkontor, hvor man kunne købe frimærker og for et fornuftigt beløb sende et postkort. Sådan er det ikke her i landet. I dag bemærkede en anden læser at det er mærkeligt man ikke kan få Kystbanen til at fungere effektivt efter 116 år når man kan sende en satellit til Jupiter.
  Har du overhovedet brugt dimsen med garantien?

  Jørgen

  Wednesday, July 6, 2016 at 11:47 UTC

  • Den artikel i Berlingeren sætter ord på nogle af de ting, vi kan undre os meget over. Mon tyskerne har et særligt nationalt fortrin ved at være vant til skrappere disciplin eller er det bare noget vi bilder os ind (for tyskere kan – selvfølgelig – også lave narrestreger!)

   Min teori er at de økonomiske forhold i 90’erne med socialdemkraternes (Lykketoft+Nyrup) Gang i Halvfemserne var med til at undergrave tilliden til offentlige instanser. Lykketoft solgte KTAS på en forkert måde, og Københavns Havn blev heller ikke håndteret godt. DSB blev kritiseret for at være for dyrt (men var det for dyrt eller var billetterne for billige) osv.

   Donald

   Wednesday, July 6, 2016 at 11:59 UTC


Comments are closed.