Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Rod i billedkalenderen

Det var min hensigt at Dax2 nu skulle fungere som en billedkalender, så dagene ikke forsvandt for mig med samme hast som is på en sommerdag; men lørdag (4.Juni) har jeg ikke rigtig nogen billeder fra og derfor kommer nu i helt forkert rækkefølge billeder fra d. 2. juni om aftenen:

Torsdag Aften (d.2. Juni) på  Heatherhill

Torsdag Aften (d.2. Juni) på Heatherhill

Solens sidste stråler

Solens sidste stråler

Som man kan se er der niveauet (lys-intensiteten, gennemsnittet af lys og mørk) forskelligt på de to billeder, hvilket er et problem hvis man skulle lave en sammenhængende film.

Det første med solskiven er mørkere fordi man derved får skyformationerne foran solskiven med detailler. – Det andet er lysere fordi man derved bedre fornemmer aftenens lethed, lyset, havet og rummet.
===
Hvordan optager man filmsscener, som skal foregå udendørs ved solnedgang?

Det må være et mareridt.

Ikke desto mindre gør man det fordi det “slår” så hårdt, det er meget smukt og sælger billetter, så at sige. (Hvorfor staves Billetter med to l’er når stiletter, som rimer, staves med ét? Nå – pyt).

Det må være nemmere at optage solnedgangen først, sætte op et moderne “green-screen” system (simulering med i forvejen optaget baggrund) system og lave studieoptagelser.

Kommentarer…

Badebro ved Strandbjerggård sættes op hvert år sidst i Maj

Badebro ved Strandbjerggård sættes op hvert år sidst i Maj

Advertisements

Written by Donald

Saturday, June 4, 2016 at 23:23 UTC

Posted in Carpe Diem

Tagged with ,