Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Gid de varede ved lidt længere, æbleblomsterne

Æbleblomster mod baggrund - eller undergrund - af friskt grønt græs

Æbleblomster mod baggrund – eller undergrund – af friskt grønt græs

Written by Donald

Monday, May 23, 2016 at 11:50 UTC

Posted in Skov og have

Tagged with

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Henger ikke lenge, men er vakre den tiden de henger🙂
    Klem på deg🙂

    Mormor

    Monday, May 23, 2016 at 11:55 UTC

    • Ja de er så smukke!🙂 De får mig til at tænke på andet kapitel af “Brødrene Løvehjerte”🙂

      Donald

      Monday, May 23, 2016 at 12:01 UTC

  2. Smukkeste grene, som giver håb om gode frugter at bide i

    Lene

    Monday, May 23, 2016 at 15:48 UTC

    • Ja nu må vi se – sidste år var der så mange æbler, at solsorte og – desværre – skader fik dessert hver dag indtil april måned!!!

      Donald

      Monday, May 23, 2016 at 22:47 UTC

  3. Her blomstrede pæretræet; æbletræerne og nu sidst kvædetræet lidt forskudt tidsmæssigt: Dejligt. Du må ha’ dig nogle der gør på samme måde.

    Jørgen

    Monday, May 23, 2016 at 19:02 UTC

    • Jeg har faktisk fået navne på adskillige gode, stærke og standhaftige blomsterbuske, som kan tåle blæsten og som kan se pæne ud🙂 En rosa potentil er første kandidat, jeg har set nogle meget smukke hegnsplanter længere oppe ad bakken her.🙂

      Donald

      Monday, May 23, 2016 at 22:48 UTC

  4. Vi har lige smidt de sidste æbler ud, men solsorten gider ikke spise dem nu, den vil have orm, ungerne skal jo have protein.
    Forøvrigt: blomsterne kan spises: A Flower each day keeps the Apple away! Eller sådan noget!🙂

    AagePK

    Thursday, May 26, 2016 at 11:52 UTC

    • Hahaha – det er OK at spise æbleblomsterne når der er så mange som der er nu! Men det er da utroligt, så mange blomster, der kan spises eller laves the (te) af, både lindeblomst, mælkebøtter, zucchini, og hvad var det man kunne pynte med … nå pyt.🙂

      Donald

      Friday, May 27, 2016 at 0:27 UTC


Comments are closed.