Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Atmosfæren forstyrrer Solens sidste stråler

Advertisements

Written by Donald

Sunday, May 8, 2016 at 23:46 UTC

Posted in Vejr

Tagged with ,

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det gør ikke noget at atmosfæren gør det! Smuk vandgang.

  Jørgen

  Monday, May 9, 2016 at 5:03 UTC

  • Ja, det er smukt – fantastisk at man kan få kameraet til at arbejde med solen lige direkte – det går heller ikke midt på dagen, men om aftenen tager atmosfæren toppen af lysmængden.

   Donald

   Monday, May 9, 2016 at 12:19 UTC

 2. Der findes steder i Verden, hvor man hver aften samles ved stranden eller på en klippe, whatever, for at opleve smukke solnedgange, gerne med en sundowner i hånden, evt. et lokall band, samlet til lejligheden. Sidstnævnte kan jeg nu godt undvære, og massebevægelser er mig inderligt imod. Men bortset fra det, fru kammerherreinde: sådan en stille stund, med lidt tid til eftertanke, og lidt taknemmelighed over endnu en dag, der endte smukt, det tror jeg godt kunne lade sig gøre på dette sted. Er’et Heatherhill, eller deromkring?
  Morgensol ser vi nok ikke i den retning, endnu: men nærmer punkterne for solnedgang og ditto opgang sig ikke ved Skt Hans her på Sjællands nordkyst?
  Det må du tage billeder af til den tid! 🙂

  AagePK

  Monday, May 9, 2016 at 6:34 UTC

  • Ja det er Heatherhill – efter at have vasket op for min ex som er syg. Man møder ofte mennesker på Heatherhill, og ofte ved solnedgang står man dér. En sundowner ville gøre godt!

   Jeg vil forsøge at finde motiver nok til en hel nat. Siden jeg blev student har jeg elsket at se sol over Øresund ved midten af Juni.

   Donald

   Monday, May 9, 2016 at 12:20 UTC


Comments are closed.