Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Landskabsmaleri-agtigt

Tog mod Holløse

Tog mod Holløse

Dette er et af de billeder, som giver rumfornemmelse, når man ser det i meget stor størrelse. Disen giver farvedybde, som forstærkes en smule af jernbanesporet og toget, som jo er en geometrisk figur, som kan bidrage til at give linear-perspektiv.

Advertisements

Written by Donald

Saturday, March 5, 2016 at 18:32 UTC

Posted in Mark, Skyer

Tagged with ,

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Man øver sig længe, og så en dag låner man en god rundsav, og så saver man lige…
  Og mit loft er slet ikke færdigt, det er ikke sådan lige at finde ud af det der tømmerarbejde: der er bl.a 2 kviste, med skæve vinkler. Nu skal der så lige stoppes 300 mm isolering ind, og så iklædes. Først med krydsfiner, så med gipsplader. Så går vi over til den anden langside. I mellemtiden skal jeg så beregne, hvor store vinduer, der bliver plads til i gavlen.
  Men jeg har da over en måned til! 🙂

  AagePK

  Saturday, March 5, 2016 at 21:59 UTC

  • En måned for det, som tager en uge for en erfaren tømrer, det skønner jeg er meget fair, meeen hvis vi lægger lidt pensionist pause ind så er det ikke et sekund for meget tid!

   En af de ting, som jeg synes er fascinerende og som jeg gerne ville vide noget mere om, er “tænkning” eller konstruktion af færdighuse versus arkitektur-perler. Jeg har en fornemmelse af at man vil kunne se den omhu, du lægger i arbejdet.

   Derimod ved jeg ikke om man kan se, hvor meget arbejde der er i et højhus med snoninger, “søjlestrik” eller hældninger.

   Donald

   Sunday, March 6, 2016 at 9:33 UTC

 2. Man kan vist sige, at du bor i pittoreske omgivelser.

  Hanne B. Stegemüller

  Sunday, March 6, 2016 at 8:25 UTC

  • JA, det er jeg også så glad for, Stegemüller – hver gang du fremhæver det kommer jeg til at tænke på hvordan jeg ønskede mig at komme til at bo med en have, og hvordan jeg benyttede enhver lejlighed til at gå i skov og park og bare nyde planter, træer, ænder og vand. Det går langt tilbage, og jeg tænkte i mange år på om jeg kunne overkomme at køre fra Nordsjælland til København – det er langt og det kræver tålmodighed.

   Donald

   Sunday, March 6, 2016 at 10:46 UTC


Comments are closed.