Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Decembervalgdag i Ramløse

AagePK har allerede reflekteret over hvorfor Lars Løkke Rasmussen valgte at udskrive en folkeafstemning, som alle amatørpolitologer forudsagde ville resultere i et nej, fra kommentar til forrige indlæg, citat:

[…] møgsager, eller Carl Holst, eller noget som helst her på det sidste? Nej? Så er det nok, fordi der er udskrevet folkeafstemning, ikke om afskaffelse af fremtidige folkeafstemninger på retsforbeholdene, men om “omdannelse”. Så er folk beskæftiget med at spekulere og diskutere, og så går resten, forhåbentligt, i den store glemmebog, til alt om bilag, flyrejser, en skattesag, der var Troels Lund Poulsens og ikke nogen andens: tip: læs op på Wienerkonventionen, eller mere specifikt, SKATs oversigt om udenlandske diplomaters generelle fritagelse for skat af indtægt. Den dækker præcist Steve Kinnock, han er ikke skattepligtig i Danmark.

Burde en statsmand efter sådan en lussing sige “det var en fejlagtig beslutning, jeg går af!” – nej for der er ikke en oplagt afløser, det er min ydmyge analyse af situationen. Andre siger at han er så glad for jobbet at han ikke vil give slip. Atter andre siger, at man ikke bliver politiker, hvis ikke man har den glæde ved magten som gør at man holder fast trods skandale efter skandale.

Hvad?

Advertisements

Written by Donald

Thursday, December 3, 2015 at 21:56 UTC

Posted in Blogosofi

Tagged with ,

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hvor ofte har han brugt udtrykket:”Valgets tale”, både i går og sidste gang, så man skulle tro, at valgets tale var, at lige præcis han var den udvalgte, ham, som alle profeterne havde forudsagt: på trods af, at han mistede 1/3 af stemmerne sidst, og halvdelen af resten i går!
  Ikke nok så meget røgelse og myrrha skær kan fjerne lugten af boxershorts, han nu ikke kan trække fra, eller lade partiet betale.

  AagePK

  Friday, December 4, 2015 at 18:41 UTC

 2. Skal vi videre på et tidspunkt?

  Jørgen

  Friday, December 4, 2015 at 20:12 UTC

  • Ja men hvor skal vi hen, du? (citat fra hedengangne TV2-video-spil – hvad var det han hed, den lille trold, der bankede på skærmen indefra …)

   Donald

   Saturday, December 5, 2015 at 0:30 UTC

   • “Han var go’!””Hvor go’?”” Hugo!” 🙂

    AagePK

    Saturday, December 5, 2015 at 7:18 UTC

    • Ja, det var Hugo! Og hans søde mor, som blev hele Danmarks kæledægge. (TV-værtinden, som forklarede lidt om spillet og hjalp den TV-kigger, som ringede ind.)

     Hvordan lyder det, hvis man banker på en fladskærm indefra?

     Donald

     Saturday, December 5, 2015 at 11:32 UTC

     • I de gamle rør-skærme lød det jo lidt glasagtigt-hult; fladskærme giver nok en lidt mere flad lyd, mon ikk’? 🙂

      AagePK

      Saturday, December 5, 2015 at 17:07 UTC

      • @AagePK – jo det bedste må være at få det til at lyde som at slå en flue med en sammenfoldet avis …

       Donald

       Sunday, December 6, 2015 at 0:05 UTC


Comments are closed.