Umuligt at åbne emballagen
Det minder mig om engang jeg overhørte en samtale i en HB (Hovedstadens Brugsforening) alias Kvickly. Chefen sagde: “Er der nogen, der har klaget over, at man ikke kan åbne leverpostejen?”
… og se nu at få det sagt ordentligt
Den gang købte man leverpostej på dåse, Jensens leverpostej, fra Faaborg slagteri. Der var kommet en del klager over, at den lille dåseåbnernøgle, der var loddet fast i bunden, af og til var faldet af. Hvad gjorde man så for at afhjælpe problemet?
Jo, man loddede nøglen fast inde i dåsen, under låget! Så kunne folk da ikke brokke sig over manglende nøgle, tihvertifald! 🙂
Har du ikke noget kvindeligt bekendtskab, med en skarp tunge? de plejer at være gode til at skære igennem!
🙂
AagePK
Friday, November 27, 2015 at 7:20 GMT+0000
Leverpostej på dåse med nøglen indeni – ha! Nej jeg tror nu at leverpostejem, han stod med, var en plasticemballage, som var beregnet til at kunne hives op. Jeg synes jeg har set et sted at det er fødevarehygiejne, som dikterer at emballagen ikke kan hives op med håndkraft, altså, med andre ord, at der er en slags mening med at man ikke kan åbne dem (af vanvare eller for at sniffe) i butikken.
Svigermor er død, og hun havde ikke en skarp tunge. Ja, jeg burde nok finde et kvindeligt bekendtskab. 🙂
Donald
Friday, November 27, 2015 at 12:48 GMT+0000
Det er undertiden en prøvelse af åbne emballager. Værktøj kan være nødvendigt. Og bliver det sikkert mere og mere som gigten i fingrene udvikler sig.
Jensens leverpostej havde i øvrigt en passende størrelse!
Jørgen
Friday, November 27, 2015 at 19:50 GMT+0000
@Jørgen – desværre mærker jeg også gigt eller smerter i fingrene, og jeg har ikke samme styrke som da jeg var ung. Jeg har set gode, håndvenlige værktøjer til både proptrækning, dåseåbning – og en god saks er jo en fornøjelse at bruge til sådan noget som denne her udmærkede svenske ost.
Donald
Friday, November 27, 2015 at 20:41 GMT+0000
Donald, hold dig til cava eller champagne, så behøver du ikke slås med proptrækkeri og efterfølgende værk i fingrene! Vi har lige tømt 9 flasker Mont Ferrant brut exceptionelle, uden fingerskader! 🙂
AagePK
Friday, November 27, 2015 at 23:46 GMT+0000
Genial idé! Bortset fra at man skal sigte udenom glasruderne i vitrineskabet.
Den största skillnaden mellan Cava och Champagne är att det bara finns en plats på jorden där champagne produceras, Champagneregionen i Frankrike. Överallt annars heter de någonting annat. I det här fallet kommer Cava från Spanien.
Donald
Saturday, November 28, 2015 at 11:58 GMT+0000