Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Efterårsferie – Cykeltur – Er det en kur?

Turen gik først til Tibirke kirke – men herfra er der også kig til Holløse Bredning, et naturområde, som blev vådtlagt for 10-15 år siden, her sidder en masse skarver. Derfra til Asserbo Slotsruin og tilbage over Tisvildeleje.

Jeg har været lidt småsløj og frygtede at jeg ikke kunne klare turen hjemad (så er der mulighed for at tage toget fra Tisvildeleje) men det var heldigvis ikke nødvendigt at “snyde”. Jeg undrede mig lidt, for jeg har ikke cyklet i lang tid og jeg har heller ikke gået lange ture. Jeg har været øm i ryggen og i alle muskler de sidste par dage og har haft andre tegn på influenza (der som bekendt rammer os allesammen hele tiden, men normalt slår vi den bare ned – sådan, bang – med vores fantastisks immunsystem). Men på turen havde jeg det rimeligt godt (bortset fra at næsen løb i modvind …)

Kommentarer …

Advertisements

Written by Donald

Saturday, October 10, 2015 at 1:07 UTC

Posted in Carpe Diem

Tagged with

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Flott bryllupsbil utenfor kirken.
  Nesen renner alltid i motvind 🙂
  Klem på deg 🙂

  Mormor

  Sunday, October 11, 2015 at 9:50 UTC

  • Ja ha 🙂 Næsen løber, og jeg cykler, og næsen kan heldigvis godt følge med. Jeg har papirlommetørklæder 🙂

   Klem på dig 🙂

   Donald

   Tuesday, October 13, 2015 at 11:58 UTC

 2. Tja.. måske er cykling en kur 😉 Frisk luft og motion plejer ikke at skade nogen. Det er 26 år siden jeg har været lagt ned af influenza eller andet i den stil. Jeg kan vel næppe blive ved at klare frisag, trods cykling 🙂
  God bedring, hvis du ikke allerede er kommet på højkant igen.

  Pigen fra landet

  Sunday, October 11, 2015 at 15:11 UTC

  • Hvis du er så sund og rask, så skal du nok klare dig fremover også. Jeg tror at bevægelse i en eller anden form hjælper på at få kroppen op i “omdrejninger” hvorved immunsystem og alting fungerer hurtigere – indtil en vis grænse, siger marathon-løbs-studerende, efter en stor anstrengelse har immunsystemet tendens til at holde pause.

   Donald

   Tuesday, October 13, 2015 at 12:00 UTC

 3. Tak for en fin cykeltur. Hvor mon brudepar foretrækker at køre i gamle bil?

  Jørgen

  Sunday, October 11, 2015 at 17:56 UTC

  • Tibirke Kirke er kendt for at være et romantisk sted at blive gift. Det er også en smuk kirke og en smuk kirkegård, så det er lidt hyggeligt og måske lidt fint at blive gift dér. Og så er der vel ikke noget bedre end at blive kørt i en fin gammel bil (selv om den larmer lidt rigeligt!)

   Donald

   Tuesday, October 13, 2015 at 12:01 UTC


Comments are closed.