Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Forside til DNyt-178

Det aktuelle blad er skabt med forholdsvis store ambitioner om tekniske og aktuelle emner, men ingen af emnerne havde et logo. Jeg havde heller ikke aktuelle billeder fra kontoret eller lign., så man kan vel sige at forsiden her er “ude af takt” eller asynkron med bladindholdet – men pyt. Jeg ville ikke bruge mere tid. Jeg må lave en “reserveforside” som kan ligge til en lignende situation en anden gang.

Der var overhovedet ingen relevante, brugbare, tilladelige billeder til illustration af bladets artikler, men i foreningslivet var der en vigtig begivenhed: ligesom i 2011 havde der været skybrud og oversvømmelse i begyndelsen af September og formanden havde reddet alting - alene fordi han tidligere havde sørget for stigereoler, så ingenting stod direkte på kældergulvet

Der var overhovedet ingen relevante, brugbare, tilladelige billeder til illustration af bladets artikler, men i foreningslivet var der en vigtig begivenhed: ligesom i 2011 havde der været skybrud og oversvømmelse i begyndelsen af September og formanden havde reddet alting – alene fordi han tidligere havde sørget for stigereoler, så ingenting stod direkte på kældergulvet

I parentes bemærket: Hvorfor hedder det stige-reoler? Jo for de er gode, når vandet stiger.

Kig lidt i bladet her …

Skrivefelt …

Advertisements

Written by Donald

Wednesday, September 16, 2015 at 19:17 UTC

Posted in Ord

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Stigereoler? Det vet jeg ikke hva er, men om det får ting og tang opp fra gulvet, er det smart.
  Et bokhus (ikke bibliotek men et hus med boksamlinger i må kanskje kaste mange hundre bøker. Trasig.
  Klem på deg 🙂

  Mormor

  Wednesday, September 16, 2015 at 19:21 UTC

  • En stigereol kunne man også kalde en bræddereol, den er meget primitiv, men holder tingene over gulvhøjde. Eftersom der tidligere havde været voldsom oversvømmelse (20-30 cm) har man i området bygget beskyttelse mod oversvømmelse, men ikke nok. Den for 4 år siden blev kaldt en “100-års oversvømmelse” men det ved vi der har boet i København i 50’erne og 60’erne er helt forkert. Det sker med 3-5 års mellemrum.

   Ja, man skal ikke gemme bøger i kældre!
   Klem på dig!

   Donald

   Wednesday, September 16, 2015 at 20:10 UTC

 2. Tak for linket til bladet. Har læst forord, søgemaskineartiklen og skattehistorien. Det sidste er sørgelig læsning og forbløffende at ingen beslutningstagere undervejs synes at fatte en brik, hvilket medfører en uendelig komplicering til sammenbrud indtræffer. Det er urimelig brug af skatteyderkroner at være så overambitiøs. Og miste så mange, mange skattekroner. Ambitionen burde være at få delsystemer til at fungere effektivt.

  Jørgen

  Thursday, September 17, 2015 at 13:02 UTC

  • Tak fordi du læste, Jørgen! Det er så rart at få feedback!
   Ja – ambitionen burde være at få delsystemer til at fungere effektivt!

   Donald

   Thursday, September 17, 2015 at 13:08 UTC


Comments are closed.