Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Motion ned og op ad trappen ved Kaprifolievej

Man trænger jo til at bevæge sig, hvis man sidder og arbejder med at skrive artikler eller ser film i TV og skulker fra havearbejdet.

Skrivefelt …

Advertisements

Written by Donald

Tuesday, July 21, 2015 at 12:15 UTC

Posted in Carpe Diem

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tråkker du opp og ned der noen ganger per dag, kan du nok bli i megaform.
  Kjekt med zoom 🙂
  Klem på deg 🙂

  Mormor

  Tuesday, July 21, 2015 at 13:30 UTC

  • Nej kun én gang om dagen, en gang imellem oftere end andre gange. Andre steder lokker også, bakkerne ved Heatherhill, Rågeleje, markvandring med kamera, spadseretur gennem sommerhuskvartererne, og cykeltur i skoven osv.
   Klem på dig 🙂

   Donald

   Tuesday, July 21, 2015 at 13:35 UTC

 2. Du bor så naturskønt Donald, det kan jeg godt misunde dig lidt (på den gode måde). Jeg elsker mit Kbh., men jeg kan godt savne dine store vidder. Turene ud i naturen gør godt for krop og sjæl. Mine beskedne planer er en dag at gå op til Damhussøen og så gå rundt om den. Det vil være godt, og så er der en lille café halvvejs, hvor man lige kan hvile benene. Det vil også være godt 🙂

  Jeg kunne bestemt ikke se skibet på billedet i venstre hjørne, så du må have en monster-zoom.

  Stegemüller

  Tuesday, July 21, 2015 at 14:21 UTC

  • Jeg tror den zoom svarer til en “gammeldags” brændvidde på 300 mm, 30 cm, så, ja, det er en pæn stor zoom – ud fra hvad jeg får ved at se på “Exif” data i billedfilerne.

   Men der er forskel på optisk zoom og digital zoom. Den optiske går til 12x – og derefter kan kameraet forstørre billedet 4 gange mere, men som det ses, bliver det også ret grynet (det advarer manual og salgsreklamer om).

   Du må endelig tage nogle billeder fra Damhussøen – som børn tog vi derud om søndagen, vi boede i nærheden af Peter Bangs vej station. Der er så smukt i de kvarterer.

   Donald

   Wednesday, July 22, 2015 at 0:46 UTC


Comments are closed.