Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Markvandringer i Juni 2015

Undskyld mig igen – der er nok en eller anden kusine eller bekendt, som undrer sig over at jeg fotograferer markerne heromkring hele tiden, men jeg synes det er smukt. Prøv at se det som brød (både rugbrød og franskbrød!) som står her og garanterer at vi ikke går sultne i seng – jeg ved godt dette korn ikke ender som dejg hos bageren, men det kunne det nu godt, der er ikke noget i vejen for at bage menneskebrød af mel med lavere glutenindhold. I år ser det ud til at store dele af kornhøsten verden over lider af vandmangel, – men her er vi heldige at det gror så godt.

Skrivefelt …

Advertisements

Written by Donald

Tuesday, June 30, 2015 at 3:47 UTC

Posted in Mark

Tagged with ,

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ukruttet syntes veldig godt på bildet fra 24. juni, “den anden ende”.
  Fin serie som viser hvordan det vokser. Og det har visst vært perioder med for lit vann fra oven, de fleste stede i verden. Når det endelig regner, kommer det alt for mye av gangen. Mennesket kontrollerer ikke alt.
  Klem på deg 🙂

  Mormor

  Tuesday, June 30, 2015 at 5:23 UTC

  • Jeg ved ikke hvorfor der er så stor forskel – der er ca. 500 meter fra den ene til den anden ende – og den anden ende er præget af at der er to vandhuller, det ene er så stort at det er skjul for vilde dyr og fugle. Jorden er naturligvis meget fugtig i den ende af området og det kan være forklaringen på at græsset har så gode vækstbetingelser.

   Mennesket på godt og ondt: Kontrollerer ikke alt, men den kloge bymand (mand/kvinde) har altid to skriveredskaber, to computere, to stykker papir og den kloge landmand dyrker mere korn og sørger for at hvis der er oversvømmelse i den ene ende, så er der noget andet at leve af i den anden ende 🙂

   Klem på dig 🙂

   Donald

   Tuesday, June 30, 2015 at 10:08 UTC

 2. Dejlig serie – som også viser mange grønne farver.

  Jørgen

  Thursday, July 2, 2015 at 16:29 UTC

  • Ja, Jørgen, som Farmer engang fortalte, kan man se forskel på tidlig hvede og byg ved at hveden i det tidlige stadium er mere blålig – det fremgår ikke helt tydeligt af billederne, men det anes dog på billede 4 (15.juni) at den grønne farve er mere blågrøn end byg (som senere let kendes på det lange hår).

   Donald

   Thursday, July 2, 2015 at 18:09 UTC


Comments are closed.