Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Kold Marts

Man kan ane reflex i de blanke jernbaneskinner langt væk

Man kan ane reflex i de blanke jernbaneskinner langt væk

Det er en uge gammelt, men det er stadig køligt og der kan forekomme nattefrost (hvis himlen er klar – udstrålingsfrost, men som Farmer siger, det betyder ikke så meget for planterne nu.)

Når solens skive bliver sløret af skyer, er det isskyer. Også om sommeren kan der være isskyer – men om sommeren er de som regel meget højt oppe. Om foråret kan man bruge lave skyer (+ vindretning + vejrkort fra DMI og andre) til at forudsige temperaturerne lokalt.

Skrivefelt …

Advertisement

Written by Donald

Monday, March 30, 2015 at 13:12 GMT+0000

Posted in Skyer

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kaldt, men vakkert?
  klem på deg 🙂

  Mormor

  Monday, March 30, 2015 at 14:08 GMT+0000

  • Ja, det var ganske smukt – og med en smule arbejde kunne man indfange aftenstemningen. Men du ved nok at når solen skinner – som den jo tydeligvis gør – så ser landskabet lysere ud. Det er nødvendigt at gøre lysmængden til kameraet mindre, så får man skyerne med. Skyerne er det bedste til at forudsige vejret i sådan en ustabil periode – koblet med meteorologiske radarbilleder 🙂

   Klem på dig 🙂

   Donald

   Monday, March 30, 2015 at 16:21 GMT+0000

 2. Det er rigeligt kedeligt vejr i dag, men jeg har ikke nogen særlig fornemmelse af, at marts har været kold. Men muligheden for kaffe i haven er nu ikke rigtig opstået.
  Vi håber på lidt varme i april, ikke sandt?

  Jørgen

  Tuesday, March 31, 2015 at 8:11 GMT+0000

  • Nej jeg har heller ikke kunnet sidde i haven. Nu er mine terrasser godt nok forblæste, så det undrer mig ikke. Det har været rigtig godt vejr ind imellem.

   Donald

   Tuesday, March 31, 2015 at 10:52 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: