Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Reservebloggen, som blev stående

En hilsen fra WordPress.com

Før dax2 havde jeg en blog kørende på egen server, d-axel.dk


Jeg er forbavset over, at WordPress.com har ydet gratis hosting i 7 år nu. Hvis du ser en reklame, så klik for at hjælpe med at finansiere WordPress.com (jeg får ikke noget ud af det andet end at wordpress stadig kan være gratis).

Advertisements

Written by Donald

Tuesday, March 24, 2015 at 21:24 UTC

Posted in Blogosofi

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ser ingen reklame 🙂
  Klem på deg 🙂

  Mormor

  Tuesday, March 24, 2015 at 22:18 UTC

  • OK Mormor, det var da godt at vide – tak skal du have!
   Klem på dig 🙂

   Donald

   Wednesday, March 25, 2015 at 9:13 UTC

 2. Mon wp har andre indtægter end fra de sjældne reklamer på bloggene?

  Jørgen

  Wednesday, March 25, 2015 at 6:47 UTC

  • @Jørgen – WP sælger også hosting og programsystemer (software) til mange brugere. Den gratis hosting koster ikke mange arbejdstimer, fordi koden er 100% kontrolleret af WP (også reklamerne), men på den anden side skal de jo skaffe servere til de weblogs, som de kører gratis.

   Jeg tror de har arbejdet lidt sammen med Google på et tidspunkt. Jeg vil tro at det forholdsvis lille WP-team (8-12 mand) har forsøgt at skabe en vis indtægt ved at sælge reklamer og måske forhandle med Google om at lave det til en slags Google-integreret websystem, (så kan man også sælge lister af fx. jagt-interesserede personer til forretninger med jagt-udstyr).

   Men jeg tror ikke de samarbejder med Google nu. Der er stadig rent teknisk en vis afstand mellem WP og blogger.com, blogspot.com mfl. hvilket blandt andet ses af kommentarsystem og login. OpenID fungerede ikke i meget lang tid, men nu kan jeg godt bruge “dax2” overfor blogspot mv. til at verificere at jeg ikke er “en spammer”.

   Donald

   Wednesday, March 25, 2015 at 9:21 UTC


Comments are closed.