Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Genbrugsplastic, realiseret

B40816-retursystem-m-9121

B40816-Netto-flasker-m-9120

De nye retursystemer maser plast- og aluminiumsflasker (dåser) så flade som muligt og lægger dem i containere som vist på billederne.

Advertisements

Written by Donald

Wednesday, August 20, 2014 at 15:25 UTC

Posted in Foto

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kjekt 🙂 håper det blir gjenbrukt uten for store miljømessige kostnader.
  Klem på deg 🙂

  Mormor

  Wednesday, August 20, 2014 at 17:49 UTC

  • Ja – jeg ved ikke hvordan det bliver genbrugt, men man må håbe, at det er godt for miljøet!
   Klem på dig! 🙂

   Donald

   Wednesday, August 20, 2014 at 22:12 UTC

 2. Når jeg ser hele dette stillen an for at omsmelte nogle få hundrede kilo plast, kan jeg ikke lade være med at tænke på, om ikke der totalt set var mindre forbrug af fossilt brændsel ved at afbrænde hele herligheden, udnytte varmen deraf, og derefter producere nye flasker af “frisk rå-plast”.

  Farmer

  Thursday, August 21, 2014 at 6:42 UTC

  • Det tror jeg faktisk også at der er, Farmer (altså mindre miljøbelastning inclusive ophentet olie, hvis man bruger gammel plast som denne til opvarmning) – det er som om vi med hensyn til klimaet tager fat på de ting, vi kan se, og ikke på de problemer, som er de største. I den Niels I. Meyers bog om miljøtekniske forbedringer nævner han at man kunne spare store mængder strøm på at stille krav om bedre, afbalancerede kompressorer på køleskabene. Hvor mange år er det siden? Og man kan stadig høre køleskabene brumme, selv om det er noget mindre i dag.

   Donald

   Thursday, August 21, 2014 at 8:30 UTC

 3. Genbrug er fint, men jeg synes der for for mange landsmænd, der synes det er vigtigt at kaste flasker og dåser ud af bilvinduerne, hvorved vort herlige land tilsvines. På billederne ses dog at ikke alle synes svineri er vejen frem.

  Jørgen

  Thursday, August 21, 2014 at 15:11 UTC

  • @Jørgen- ja, det er den anden, mere positive side af genbrugs-systemet! Man skatter på brugte flasker og afleverer dem – gerne skyllede! – til genbrug (emballage burde egentlig kunne gå samme vej).

   Donald

   Thursday, August 21, 2014 at 19:00 UTC


Comments are closed.