Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Solpaneler som tilsluttes Vejby Fjernvarme

Anlægget ligger nogenlunde godt beskyttet mod nysgerrige blikke

I Hillerød var fjernvarme-anlægget udsat for hærværk eller ulykker fra forbipasserende trafik, her er der ikke nogen umiddelbar fare for forbipasserendes hærværk tilfældige.

Her ser man afstanden til termo-tanken

Vejbys har tre el-forsyningsmuligheder, højspænding fra Øst, Syd og eget kraftvarmeværk - dertil kommer nu solvarme-anlæg

Længere ude på tipvognsstien ser fjernvarmebeholderen pludselig meget lille ud


Kommentarer?

Advertisements

Written by Donald

Wednesday, April 25, 2012 at 11:25 GMT+0000

Posted in Byggeri

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Da blir man heldekket med elektrisitet?
  Ha en fin dag 🙂

  mormor

  Wednesday, April 25, 2012 at 11:32 GMT+0000

  • Ja, der er næsten aldrig strømafbrydelse i Vejby, Farmor, jeg synes ikke jeg har oplevet det mere end én gang på 26 år.

   Men hvis Sveriges-ledningen mister forbindelsen, og Københavner-forbindelsen også ryger, så er jeg ikke sikker på at vores lokale kraftvarmeværk kan levere strøm nok til hele byen og resten af området, som går til Tisvildeleje, Tibirke, og på den anden side Rågeleje, Unnerup m.v.

   Donald

   Wednesday, April 25, 2012 at 11:52 GMT+0000

   • Nå hadde vi “litt vindvær med våt sne” for en tid tilbake. Noen trær falt over linjene og dermed ble det mørkt 🙂 Da var vi strømløse en stund, men det ordnet seg. 🙂 Ellers er det ganske så stabilt 🙂
    God ettermiddag til deg 🙂

    mormor

    Wednesday, April 25, 2012 at 12:24 GMT+0000

   • Her har vi også træer, der vælter ned, men de træer, som står tæt på ledningerne, bliver fældet af el-selskaberne 🙂 Heldigvis. Det kan være, at det har ændret sig lidt, men det var sådan i gamle dage, at elselskaberne endda kørte rundt på de små veje og så efter, at beboerne havde beskåret eller fældet træerne. Jeg husker endnu engang før jeg blev alene-far, at jeg kom til at fælde et træ, som faldt den gale vej – ud på ledningen! Og sikken et brag, der kom. Og hvor var El-selskabet hurtige til at sende en reparationsvogn. Ledningerne var ikke knækket, man havde ramt hinanden, så en sikring længere nede på vejen var sprunget.

    Donald

    Wednesday, April 25, 2012 at 13:37 GMT+0000

 2. Hvor er det dejligt, at solvarme-anlæggene breder sig rundt om i landet! Og rart at anægget til Vejby Fjernvarme er placeret, så det ikke er udsat for hærværk.

  Madame

  Thursday, April 26, 2012 at 6:42 GMT+0000

  • @Madame: Jeg håber fjernvarmeværket har disponeret fornuftigt, men jeg må da indrømme at jeg er lidt skeptisk overfor denne type sol-energi anlæg. Hvis man vasker panelerne én gang om året, så skal der nok være en del solvarme, som sætter sig i panelerne; men om det er prisen værd, det ved jeg ikke. Andelsforeningen er tidligere blevet lidt snydt af “Løgstør Rør”, som var et firma der blev omtalt meget for 10 år siden idét de solgte og installerede fjernvarmerør, som ikke holdt de lovede specifikationer, formentlig ud fra et motto om at det er der ingen der opdager.

   Donald

   Thursday, April 26, 2012 at 8:40 GMT+0000


Comments are closed.