Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

December-20

For 40 år siden sagde en ven: Køb en Tandberg, den holder i 25 år. Jeg ved ikke om den stadigvæk vil køre, den har jo også remtræk. Jeg prøver måske i morgen. I teorien skulle man kunne tilslutte den til Workstation in linie indgang (ofte fejlagtigt kaldet microphone in.)

Dagens solstrålehistorie er julehilsener med posten (begge veje)

Det er en god ting at man får julehilsener. Det er ligesom om at solen skinner mere, og det er en god anledning til at genoptage eller vedligeolde kontakten med venner og bekendte.

Kommentarer

Written by Donald

Monday, December 19, 2011 at 22:19 GMT+0000

Posted in Carpe Diem

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tror nok Tandbergen din holder fremdeles, han bygde for evigheten han Vebjørn. Kan være derfor det gikk litt opp og ned, og at Tandbergs radiofabrikk nå eies av et amerikansk firma?

  Kamelryttersken

  Monday, December 19, 2011 at 22:24 GMT+0000

  • Nu må vis se. Jeg kan huske at jeg prøvede den for 10 år siden, da virkede den stadig, men 10 år er længe for en maskine, som består af jordiske materialer. Bare se på os mennesker, vi fornyer endda cellerne hvert fjerde år eller deromkring, og alligevel bliver vi slidt op til sidst 😉

   Donald

   Monday, December 19, 2011 at 22:34 GMT+0000

 2. Är det en gammal rullbandspelare? Det var länge, länge sedan jag såg en sådan. Men det var bättre kvalitet på rullbanden än på kassettbanden.

  Jag hoppas jag hinner inom din blogg ännu en gång i veckan, men dagarna går så fort nu. För säkerhets skull passar jag på att redan nu önska dig en riktigt GOD JUL!

  Mona

  Monday, December 19, 2011 at 22:51 GMT+0000

  • Tack så mycket, Mona – och trevlig riktig god jul til dig ochså 🙂

   Donald

   Monday, December 19, 2011 at 23:29 GMT+0000

 3. Jeg tror kanskje den virker, men om du får koblet den til pc vet jeg ikke. Vår funker fortsatt ( bor på bokrommet) og når jeg vil høre noe gammelt revyopptak eller slikt, bruker jeg den. Den har dog utgang gjennom en gammel Huldra radio. Kanskje derfor.
  Ha en vakker dag 🙂

  mormor

  Tuesday, December 20, 2011 at 6:52 GMT+0000

  • OK Mormor, så du har en Tandberg båndoptager, der fungerer endnu! Ja, jeg har hørt om plastic og nylon (materialer til drivremme) at man ved – og har vidst i lang tid – hvordan man laver nogen, der holder lang tid og kan modstå fugt og kulde, men at man har valgt billige løsninger i mange produkter (i mange tilfælde for at kunne sælge mere, i andre tilfælde for at konkurrere på et lavpris marked og for at maximere profitten).

   Den direkte tilslutning er farlig ja, fordi der ikke er en entydig definition af, hvad en linie-indgang er. Jeg burde finde specifikationen af Tandberg (evt. søge på nettet) og checke inden jeg risikerer at ødelægge båndoptager og computer!

   Donald

   Tuesday, December 20, 2011 at 9:44 GMT+0000


Comments are closed.