Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

December-06


En Julekrimi

Kan I huske at vi gik rundt i skoletiden og læste brokker af Søren Kierkegaard og at man grinede ad historien om Regitze: Forventningens glæde er den største!?

Hvis Kierkegaard virkelig har skrevet eller sagt det, da han svigtede sin Regitze, så har han haft flere problemer end godt er.

Jeg kommer i tanke om det fordi denne enorme Julekalender, som min søn (Malte) har lavet til mig gør ventetiden sjovere end de Juleaftener, jeg kan huske. Den indspilning, som Glenn Gould lavede af Bach’s Goldberg Variationer, er noget af det mest fantastisk smukke musik, som åbnede et blik ind i den klassiske musik for mange unge mennesker i den generation. Mærkeligt at tænke på, at den er mere end 50 år gammel nu!

Kommentarer

Written by Donald

Tuesday, December 6, 2011 at 6:50 GMT+0000

Posted in Carpe Diem

7 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Da tok jeg en titt på din Maltes side?. For noen bilder. Om det er ham eller deg som har tatt dem, spiller liten rolle for meg. Vakre og gjør meg gladere.
  Så fin kalenderpakke du fikk. Musikk er viktig.
  Ha en forrykende tirsdag 🙂

  mormor

  Tuesday, December 6, 2011 at 7:40 GMT+0000

  • Tak Mormor, det bliver en forrykende tirsdag, solen skinner og jeg går ud og renser fliser om lidt 🙂

   Donald

   Tuesday, December 6, 2011 at 7:44 GMT+0000

 2. Åh ja, Glenn Goulds udgave af Bach’s Goldberg Variationer er utrolig smuk! Det er enestående smukke billeder, Malte har på sin hjemmeside – du må endelig rose ham.

  Madame

  Tuesday, December 6, 2011 at 7:54 GMT+0000

 3. Musikk? Nå er det krimen som teller

  Kamelryttersken

  Tuesday, December 6, 2011 at 18:05 GMT+0000

  • Hvor er det rare kommentarer – takk skal I have 🙂 Jeg kvitterer med et langt afsnit til i morgen. Jeg håber, I vil kunne danne et billede af de personer som kommer ind i historien, Thomas, den unge mand som ikke aner, hvad han vil med livet; en dansklærerinde, som læser mennesker; den gamle skoleleder, som har passet får da hun var barn, flere lærere og elever, en kriminalassistent, der som Ballings “Kriminalassistent Jensen” (i Olsen Banden-filmen “Sidste Stik”) mener at de lovlige forbrydelser er de værste – fordi man ikke kan gøre noget for at forhindre dem – og en dysfunktionel familie og en tragedie, som måske opklares.

   Da det er første skrivning vil der som regel være mange ting, der kan og skal skrives om.

   Donald

   Tuesday, December 6, 2011 at 20:05 GMT+0000

 4. Det har snedd.
  Brrrrrrrr.
  Ha en nydelig dag 🙂

  mormor

  Wednesday, December 7, 2011 at 4:15 GMT+0000


Comments are closed.