Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

I Havstokken

Det ser ikke specielt indtagende ud en mørk overskyet eftermiddag, og alligevel har jeg lyst til at kalde det et af Danmarks smukkeste steder. Det er nok bare fordi jeg husker det i solskin og med blå himmel – og glade damer på sandet.

Stormen var ikke rigtigt tiltaget på dette tidspunkt; hvis det er muligt vil “vi” bringe et follow up, så man kan se hvordan vejret udvikler sig i dag d. 27. November (Hov – er det ikke Første Søndag i Advent?)

Cementmuren langs vejen bremser havet, engang var der 100 meter strandenge her

Der var iøvrigt surfere ude – en damesurfer iblandt dem – men jeg nåede ikke at tage billeder.

Jeg arbejder stadig på at finde ud af hvordan jeg kan få et billede fra Rågeleje hvor man kan se lyset fra Kullens Fyr.

Kommentarer

Written by Donald

Sunday, November 27, 2011 at 10:09 GMT+0000

Posted in Blogosofi

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Uanset vejert er der en speciel stemning ved havet, og det er altid forskelligt i farverne. Det ser ikke pænt ud med den cement mur, men hvis den kan holde på stranden er det jo godt. Der hvor jeg bor bliver der mere og mere sand strand for hvert år der går.
  God søndag

  brittsol

  Sunday, November 27, 2011 at 10:46 GMT+0000

  • Ja, Syd Amager Køge bugt er ved at sande til, og I må straks levere sandet tilbage … 😉

   Den mur er solidt bygget, og den skal nok klare de næste 20-30 år, men tænk engang, sådan noget cement ligner tændstikæske-vægge, når det virkelig stormer. Der lå et redningsbåds-hus af cement og der var en befæstet sti ned til huset og stranden et sted lidt vest for Rågeleje – stedet hedder “Hareskåret” fordi der er en lavning i skrænten, skabt af et vandløb. Dette Redningsbåds-hus blev smadret af en af de mindre storme i 90’erne. Jeg kan ikke huske alle stormene, men denne storm husker jeg alligevel lidt – træerne lå ud over vejen til Rågeleje, så man kunne ikke køre bil; på mit hus fik antennen igen en omgang, og tagstenene måtte jeg lægge på plads bagefter.

   En storm som den i December 1999 rykkede selvfølgelig også nogle træer op, men da var min have og kvarteret alligevel vokset så meget op, at det kun var en vindhætte, der blæste væk.

   Donald

   Sunday, November 27, 2011 at 10:59 GMT+0000

 2. Havet vakkert, samme hva slags vær det er. Kanskje du klarer å få fanget en oppfølger. Det gleder jeg meg til, i så fall

  Det er første søndag i advent 🙂
  Ha en fin adventssøndag 🙂

  mormor

  Sunday, November 27, 2011 at 12:12 GMT+0000

 3. Land- og vandskabet ændrer sig – som jeg også har skrevet om. Spændende at se om du får billeder af stormvirkningerne. Bliver vejen oversprøjtet?

  Jørgen

  Sunday, November 27, 2011 at 20:37 GMT+0000


Comments are closed.