Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Hvedehøst

Den flotteste mark heromkring

Der høstes fire steder på denne side af højdedraget og fire-fem steder i Holløse-Tågerup området. Ved 18-tiden blev der holdt pause flere steder (hvilket jeg ikke ville gøre med den vejrprognose!)

Opdatering:

Front ind fra Nordvest

Høsten gik selvfølgelig igang igen og kørte til ca. 21, jeg tror der falder dug. Fronten kommer ind fra vest men der skulle være klart vejr igen imorgen.

62 ton metal kommer kørende på runde, lydløse hjul

Written by Donald

Thursday, August 26, 2010 at 17:35 GMT+0000

Posted in Blogosofi

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Blæsten har gjort godt, og jeg håber landmændene redder høsten trods det frygtelige regnvejr, vi har haft. Det er et flot billede du har taget. Jeg har lige været ude og cykle og så en mark, hvor det meste af kornet desværre var slået ned af regnen.

  Madame

  Thursday, August 26, 2010 at 17:58 GMT+0000

  • @M: Jamen her var blæsten blandet med voldsomme byger! Idag har det været tørvejr, men jorden er våd og blød og græsset er fugtigt (og vokser som om det skal hævne sig på plæneklipperen) 🙂

   Nu ville jeg jo gerne spørge en fagmand, og jeg kunne godt finde på at gå over til landmanden og spørge. Det korn, som vokser på den fine mark, må være _meget_ stærkt, for vestenvinden her er meget voldsom. Der er knækket store grene af mine træer, men kornet står endnu! På markerne i baggrunden kan man skimte at det meste er slået ned, og i Tågerup-området ligger halvdelen af kornet ned.

   Donald

   Thursday, August 26, 2010 at 19:08 GMT+0000

 2. Det er ikke lett for noen å få høstet inn korn og annet i år med så mye nedbør vi har hatt, men jeg ser de har startet her i Drammen også, sakte men sikkert får de tatt inn meter for meter fra jordet.
  Fine bilder du deler med oss, likte værfronten som kommer inn med gyldent og pent lys.

  God helg 🙂

  Rune

  Friday, August 27, 2010 at 19:28 GMT+0000

  • Jeg bor overfor en mark som på mærkværdig vis er helt uskadt, men på store dele af Sjælland – langt de fleste steder – er markerne ødelagt.

   Jeg håber at landmændene i Drammen også klarer at høste. Det er vigtigt at man har noget som er dyrket lokalt. Jeg håber det bliver en pæn høst trods problemerne.

   Tak for din kommentar – jeg synes det er sjovt at vise billeder og det var virkelig skønt at vide at der er nogen, som værdsætter det 🙂

   Donald

   Friday, August 27, 2010 at 22:55 GMT+0000


Comments are closed.